Erdoğan o göreve Fecir Alptekin'i atadı

Erdoğan o göreve Fecir Alptekin'i atadı

Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeliğine yapılan atama kararı Resmi Gazete'de yayımlandı.

Erdoğan o göreve Fecir Alptekin'i atadı
16px
24px
11.12.2018 07:35
ABONE OLgoogle

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan imzasıyla yayımlanan karara göre, Cumhurbaşkanlığı Kültür ve Sanat Politikaları Kurulu üyeliğine Fecir Alptekin atandı.

Söz konusu atama Cumhurbaşkanlığı Teşkilatı Hakkında Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi'nin 21'inci maddesi gereğince yapıldı.

Fecir Alptekin aynı zamanda Cumhurbaşkanı Başdanışmanlığı da yapıyor. Cumhurbaşkanlığına bağlı İletişim Başkanlığı ile Strateji ve Bütçe Başkanlığında görev yapıyor.  Sabah'tan Cumhurbaşkanlığı Başdanışmanlığına atama…

FECİR ALPTEKİN KİMDİR?

İtalyan Lisesi’nden sonra Boğaziçi Üniversitesi’nden mezun olan Fecir Alptekin, medyadaki kariyerine Cumhuriyet ve Yeni Binyıl gazetelerinde muhabir-editör olarak başladı. Daha sonra Halkla İlişkiler, İletişim ve Pazarlama sektörüne girdi.

Novartis Pharma, TUSİAD, Türk Reklam Ajansları Derneği ve Memorial Sağlık Grubu’nda çalıştı. 2006 yılından bu yana çalıştığı Turkuvaz Medya Grubu’nda Kurumsal İletişim Grubu Başkanlığına getirildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ilk yurt dışı seyahatinde gazetecilere İletişim Ofisi'nin başına bir kadın yöneticinin getirileceğini açıklamış ancak isim vermekten kaçınmıştı.

10 YILDIR SABAH KURUMSAL İLETİŞİM DEPARTMANINDA GÖREV YAPIYORDU

Fecir Alptekin on yılı aşkın süredir Sabah-Atv grubunda Kurumsal İletişim Departmanı'nda yöneticilik yapıyordu.   

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde