Erdoğan muhtarlara başka, Fransız TV'ye başka

Erdoğan muhtarlara başka, Fransız TV'ye başka

Muhtarlarla buluşmasında "Şimdi olsa yine aynı karşılığı veririz" diyen Cumhurbaşkanı Erdoğan, France 24'e verdiği demeçte, "Bu bir Rus uçağı olduğu belli olmuş olsaydı belki..

Erdoğan muhtarlara başka, Fransız TV'ye başka
16px
24px
27.11.2015 06:42
ABONE OLgoogle
Muhtarlarla buluşmasında, düşürülen Rusya uçağı için "Şimdi olsa yine aynı karşılığı veririz" diyen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, France 24'e verdiği demeçte, "Bu bir Rus uçağı olduğu belli olmuş olsaydı belki uyarıların türü farklı olabilirdi" dedi.

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Suriye sınırında Rus uçağının Türk jetleri tarafından düşürülmesinden sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i telefonla aradığını ancak Rus liderin telefonunu açmadığını söyledi.

France 24’e konuşan Erdoğan, "Rus uçağının düşürülmesi olayından sonra Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin’i telefonla aradım, cevap vermedi. Ne düşündüğünü bilmek isterdim"  dedi.

Muhtarlarla buluşmasında, "Aynı ihlal bugün yapılsa Türkiye yine aynı karşılığı vermek durumundadır" diye konuşan Erdoğan, France 24 kanalına verdiği demeçte ise, "Bu bir Rus uçağı olduğu belli olmuş olsaydı belki uyarıların türü farklı olabilirdi. Bu uyarılar çok daha farklı bir zeminde ulaştırılarak farklı yerler devreye sokulmak suretiyle bu hava sahası ihlalinin önü kesilebilirdi. Ama bu konuda hassasiyetin devam etmesinde fayda var. Yani bu tür ihlallerin olmaması gerekiyor" ifadelerini kullandı.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde