Erdoğan'ın yolunu kesip, yüzük taktırdılar

Erdoğan'ın yolunu kesip, yüzük taktırdılar

Samsun'da yeni evlenen bir çift Başbakan Erdoğan'ın Samsun mitingi dönüşü içinde bulunduğu otobüsünün yolunu keserek evlilik yüzüklerini taktırdılar.

Erdoğan'ın yolunu kesip, yüzük taktırdılar
16px
24px
03.06.2011 20:33
ABONE OLgoogle

Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda halka seslenen Başbakan Tayyip Erdoğan'ın içinde bulunduğu otobüs, Samsun Çarşamba Havaalanı'na gidişinde saat 21.00 sıralarında yeni evlenen bir çift tarafından durduruldu.

Samsun-Ordu kara yolu Çınarlık mevkii Havaalanı Kavşağı'ndan dönüş yapan Tayyip Erdoğan'ın otobüsünün önüne kesen Mehmet Ali Çatı (35) ile Gül Çatı (32) çifti, 1 Haziran 2011'de evlendiklerini söyleyerek, Başbakan Erdoğan'dan yüzüklerini takmasını istediler.

Korumaların şaşkın bakışları arasında otobüsün ön sağ kapısından Çatı çifti ile konuşan Başbakan Erdoğan, çifti otobüsün içine davet etti.

Yol bir anda araç trafiğine kapandı ve korumalar etrafta güvenlik önlemi aldı. Yaklaşık 5 dakika süren yüzük takma merasimi sonrası Mehmet Ali-Gül Çatı çifti otobüsten mutlu bir şekilde indiler.

Başbakan Erdoğan'a teşekkür eden ve çok mutlu olduklarını söyleyen, ticaretle uğraşan Mehmet Ali Çatı ile halk eğitim öğretmeni Gül Çatı, "Başbakan Tayyip Erdoğan'ın evlilik yüzüğümüzü takmasını çok istedim. Kendisini düğünümüze davet ettik. Ancak, seçim maratonu nedeniyle düğünümüze gelemedi. Biz de otobüsün yolunu kesip bu isteğimizi kendisine ilettik. Bizi kırmayıp otobüse aldı. Yanımızda götürdüğümüz yüzükleri takarak kurdeleyi kesip mutluluklar diledi. Bizi kırmadığı için kendisine çok teşekkür ediyoruz" dediler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde