Erdoğan'ın önünde diz çöktü, TRT'de işi kaptı

Erdoğan'ın önünde diz çöktü, TRT'de işi kaptı

Er­do­ğa­n’­a toz kon­dur­ma­yan, her de­fa­sın­da sev­gi­si­ni di­le ge­ti­ren, AKP’nin hiç­bir or­ga­ni­zas­yo­nun­dan ek­sik ol­ma­yan Şa­fak Se­zer de ‘yan­daş­lı­ğı­n’ kay­ma­ğı­nı ye­di.

Erdoğan'ın önünde diz çöktü, TRT'de işi kaptı
16px
24px
13.10.2014 07:30
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tay­yip Er­do­ğa­n’­la ara­sı­nı iyi tu­tan sa­nat­çı­nın yo­lu açı­lı­yor… Ki­mi ka­mu ban­ka­sın­dan rek­lam tek­li­fi alı­yor ki­mi de dev­let ka­na­lın­da di­zi çe­ki­yor.

Sos­yal med­ya­da Er­do­ğa­n’­a toz kon­dur­ma­yan, her de­fa­sın­da sev­gi­si­ni di­le ge­ti­ren, AKP’nin hiç­bir or­ga­ni­zas­yo­nun­dan ek­sik ol­ma­yan Şa­fak Se­zer de ‘yan­daş­lı­ğı­n’ kay­ma­ğı­nı ye­di.

Da­ha 3 ay ön­ce “Baş­ba­ka­n’­a sa­hip çık­tığım için 1.5 yıl­dır iş­si­zi­m” di­ye ya­kı­nan Şa­fak Se­zer, ye­ni se­zon­da TRT 1’de di­zi ya­pa­cak.

Oyun­cu, ön­ce­ki gün ekip ar­ka­daş­la­rıy­la bir­lik­te kut­la­ma ye­me­ği ye­di. Ye­ni pro­je için mes­lek­taş­la­rıy­la pas­ta ke­sen Se­zer, di­zide Ma­lat­ya­lı bir çiğ­köf­te­ci­yi can­lan­dı­ra­cak. Mi­ras so­nu­cu bü­yük bir şir­ke­tin pat­ron kol­tu­ğu­na otu­ran çiğ­köf­te­ci Aziz Kek­li­k’­in ma­ce­ra­sı 19 Eki­m’­de ek­ra­na ge­le­cek.

Bu kare çok konuşulmuştu

AKP İstanbul İl Başkanlığı’nın iftarına katılan Şafak Sezer’in, Tayyip Erdoğan’ın önünde diz çökmesi büyük tepki toplamıştı.

Şafak Sezer’e sürpriz kutlama

Di­zi pro­je­si­nin ye­me­ğin­de Şa­fak Se­ze­r’­in do­ğum gü­nü de kut­lan­dı. Oyun­cu pas­ta­sı­nı ekip ar­ka­daş­la­rıy­la bir­lik­te kes­ti. Arkadaşlarına takılan Sezer, hediye olarak Iphone 6 istedi…
Evren Abdullahoğlu/Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde