Erdoğan'ın 'dedeleriniz gibi tabutla gidersiniz' sözlerine düzeltme...

Erdoğan'ın 'dedeleriniz gibi tabutla gidersiniz' sözlerine düzeltme...

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın 'Dedeleriniz geldiler, burada olduğumuzu gördüler, kimi ayakta kimi tabutta geri döndüler. Aynı niyetle gelecekseniz sizi de bekleriz. Sizleri de dedeleriniz gibi uğurlayacamızdan hiç şüpheniz olmasın' sözlerine 'düzeltme' geldi.

Erdoğan'ın 'dedeleriniz gibi tabutla gidersiniz' sözlerine düzeltme...
16px
24px
21.03.2019 11:29
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın tepki çeken, "Dedeleriniz geldiler, burada olduğumuzu gördüler, kimi ayakta kimi tabutta geri döndüler. Aynı niyetle gelecekseniz sizi de bekleriz. Sizleri de dedeleriniz gibi uğurlayacamızdan hiç şüpheniz olmasın" sözlerine ilişkin Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Prof. Dr. Fahrettin Altun'dan açıklama geldi.

Altun, "Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın ifadeleri maalesef bağlamından çıkarılmıştır. Cumhurbaşkanı, Yeni Zelanda Christchurch'de 50 masum Müslüman'ı öldüren teröristin sözde manifestosuna karşılık veriyordu. Türkler, Anzak misafirlerine karşı daima cana yakın ve misafirperver davranmıştır. Teröristin manifestosu sadece Erdoğan'ın şahsını değil, aynı zamanda Türk devletini ve halkını da hedef almıştı. Cumhurbaşkanı, Çanakkale Zaferi'nin yıl dönümünde konuşurken, Türkiye'ye karşı geçmiş ve hala devam eden saldırılara ilişkin tarihi bir bağlamdaki görüşlerinin çerçevesini çizdi" dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde