Erdoğan'ın damadı paralel mi, haşhaşi mi?

Erdoğan'ın damadı paralel mi, haşhaşi mi?

Damat Berat Albayrak da paralel çıktı! Bu gerçeği, Yeni Şafak’tan kovulan Profesör Osman Özsoy açıkladı. Erdoğan’a, "damat Berat Albayrak da mı Haşhaşi” diye sordu.

Erdoğan'ın damadı paralel mi, haşhaşi mi?
16px
24px
24.10.2014 14:54
ABONE OLgoogle
Fet­hul­la­h Gülen'e sa­vaş açan ve “Haş­ha­şi” di­yen Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğa­n’­a kö­tü sür­priz. Kı­zı Es­ra­’nın ko­ca­sı Be­rat Al­bay­ra­k’­ın ce­ma­at oku­lun­dan me­zun ol­du­ğu or­ta­ya çık­tı.

Bu açık­la­ma­yı ise yan­daş Ye­ni Şa­fak ga­ze­te­sin­den ko­vu­lan ya­zar Prof. Os­man Öz­soy twit­te­r’­dan yap­tı. Ba­ka­lım Er­do­ğan, “Pa­ra­lel­ci, Haş­ha­şi, ana­nas­çı” ilan et­tik­le­ri ara­sı­na da­ma­dı­nı da ko­ya­cak mı?..

Ka­rı­şık iliş­ki­ler!..

Ce­ma­at oku­lun­dan me­zun olan Berat Albayrak , Er­do­ğa­n’­ın bü­yük kı­zı Es­ra­’y­la ev­li. Pen­sil­van­ya­’y­la iliş­ki­si me­rak ko­nu­su.

Cemaat lisesinin fotoğraf albümünde Berat var

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğa­n’­ın da­ma­dı Be­rat Al­bay­rak, kar­de­şiy­le yö­net­tik­le­ri ga­ze­te­ler­de her­ke­si “Pa­ra­lel­ci” ilan edi­yor­lar­dı. Ama tak­ke düş­tü kel gö­rün­dü. Me­ğer Be­rat, “Pa­ra­lel­ci”­nin ha­sıy­mış. Ce­ma­atin er­kek li­se­sin­de 1031 nu­ma­ra­lı öğ­ren­ciy­miş. Bu fo­toğ­raf al­bü­mü de ka­nı­tı…

Er­do­ğa­n’­a so­rul­sun

Prof. Öz­soy, twit­te­r’­da, “Er­do­ğa­n’­a so­rul­sun: Be­rat, hiz­met oku­lun­dan me­zun. Ör­güt­çü mü ol­du, Haş­ha­şi mi?” yaz­dı…

10 yıl önce aileye girdi

Cum­hur­baş­ka­nı Er­do­ğa­n’­ın kı­zı Es­ra, Be­rat Al­bay­ra­k’­la 2004 yı­lın­da ev­len­di. Be­rat Al­bay­rak şu anda Ça­lık Hol­din­g’­in ­CE­O’­su…

Erdoğan’ın damadı ‘paralel’ okulundan

Prof. Özsoy, “Erdoğan’ın damadı Berat, hizmet okulunda okudu. O da mı haşhaşi?” diye sordu.



CumhurbaşkanıTay­yip Er­do­ğan, Baş­ba­kan ol­du­ğu dö­nem­de sa­vaş aç­tı­ğı Gü­len ce­ma­ati­ni her fır­sat­ta yer­den ye­re vu­ru­yor. Ce­ma­ate da­ha ön­ce “ör­güt, vi­rü­s” gi­bi ben­zet­me­ler­de bu­lu­nan Er­do­ğan, da­ha ile­ri gi­de­rek “Haş­ha­şi­le­r” bi­le de­miş­ti.

Tür­ki­ye gün­de­mi­ne bom­ba gi­bi dü­şen ve bir sü­re ön­ce ta­kip­siz­lik ka­ra­rı ve­ri­le­rek üze­ri ka­pa­tı­lan 17-25 Ara­lık yol­suz­luk so­ruş­tur­ma­sı­nın ar­dın­dan em­ni­yet ve yar­gı­da ce­ma­at­çi ol­duk­la­rı id­di­asıy­la bir­çok ki­şi tas­fi­ye edil­miş­ti. An­cak Er­do­ğa­n’­ın en ya­kı­nın­da­ki bir is­min de “pa­ra­lel­ci­” ol­du­ğu öne sü­rül­dü.

Ce­ma­at­çi ol­du­ğu id­di­asıy­la, hü­kü­mete ya­kın bir ha­ber si­te­sin­de­ki ve Ye­ni Şa­fak ga­ze­te­sin­de­ki ya­zı­la­rı­na son ve­ri­len Prof. Dr. Os­man Öz­soy, bu id­di­ayı dün at­tı­ğı bir twe­et’­le gün­de­me ge­tir­di.

Öz­soy, Er­do­ğa­n’­ın kı­zı Es­ra ile ev­li olan da­ma­dı Be­rat Al­bay­ra­k’­ın 1992-93 Eği­tim-Öğ­re­tim Yı­lı’n­da Özel Fa­tih Er­kek Li­se­si­’n­de öğ­ren­ci­ ol­du­ğu­nu be­lir­te­rek, sı­nıf öğ­ren­ci al­bü­mü­nü pay­laş­tı. Prof. Osman Öz­soy, me­sa­jın­da “MG­K’­da Er­do­ğa­n’­a so­rul­sun: Da­ma­dın Be­rat, Hiz­met oku­lun­dan me­zun. Ör­güt­çü mü ol­du haş­ha­şi mi? Gü­zel bir öğ­ren­cim­di­” yaz­dı.
Sözcü
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde