Erdoğan'ın Yozgatlılara verdiği müjde memnun etmedi mi?

Erdoğan'ın Yozgatlılara verdiği müjde memnun etmedi mi?

Yozgat'ta konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bu dönemin ilk müjdesini veriyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak" dedi. Ancak halktan gerekli cevabı alamayan Erdoğan, iki defa "Memnunmuyuz" diye sordu..

Erdoğan'ın Yozgatlılara verdiği müjde memnun etmedi mi?
16px
24px
25.02.2019 15:37
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Yozgat'ta düzenlenen mitinge katılarak vatandaşlara hitap etti.

Projektörle HDP'li milletvekillerinin eski konuşmalarından görüntüler izlettiren Erdoğan, "Biz Kürt kardeşlerimize, vatandaşlarımızla muhabbetimizi koruruz. Ama Kürtçülük yapan, ülkemizi bölmeye çalışanlara da yüz vermeyiz" diye konuştu.

AK Parti'den yeniden aday gösterilmeyen ve istifa eden Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan'ın ismini anmadan göndermede.bulunan Erdoğan, "AK Parti çatısını beğenmeyip kendisine başka mecralar arayanlar var. Bunlara yatırımın, projenin asıl kaynağının asıl bu kardeşiniz olduğunu gösterelim" dedi. 

Erdoğan'ın açıklamaları şöyle:

— Yozgatlı iş insanlarımıza, girişimcilere toplam 2.2 katrilyon TL yatırım teşviki verdik. Eğitimde 2 bin 323 adet yeni derslik inşa ettik. Bozok Üniversitesi'ni Yozgat'a biz kazandırdık. Yozgatlı çiftçimize 1.6 katrilyon lira tarımsal destek verdik. Yozgat Havalimanı'nı 2022 yılında hizmete sunmayı planlıyoruz.

'YOZGAT'I ÜZENİ BİZ DE ÜZERİZ'

—  Siyasetin, bürokrasinin, iş dünyasının her kademesinde Yozgatlı kardeşlerimiz var. Böyle bir kadro Allah'ın izniyle Yozgat'ı şaha kaldırır, kaldırıyor. Yozgat'ı üzeni biz de üzeriz.

— Bu dönemin ilk müjdesini veriyorum. Yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yeri Yozgat olacak. Ve adımını hemen atıyoruz, inşallah. Memmunuz değil mi? Anneler memnun muyuz? 31 Mart'ta bir kez daha hizmet siyasetini tercih ediyor muyuz?

— Teknolojiyi silah gibi kullananlar var. Maalesef ayağımıza çelme takmaya çalışan partiler var. Kandil emrediyor, CHP bunları yerine getiriyor. 'Kürdistan'da HDP'ye oy vereceğiz, batıda da AK Parti ve MHP'ye kaybettireceğiz' diyor. Türkiye'de Kürdistan diye bölge ne zaman çıktı? 31 Mart'ta cevabı en güzel şekilde alacaksınız. 

'KUMANDA KANDİL'İN, PENSİLVANYA'NIN ELİNDE'

— Biz Cumhur İttifakı'nı milletimizin gözü önünde kurduk. Bugüne kadar her ne yaptıysak, hepsini de milletimizin gözü önünde gerçekleştirdik. 'Zillet ittifakı' ise başından sonuna kadar bir ucu Kandil'de, bir ucu Pensilvanya'da olan bir yapı olarak inşa edilmiştir. Güya başı CHP çekiyor ama kumanda Kandil'in, Pensilvanya'nın elinde.

— Diyorlar ki 'Kayyum atanan yerleri geri alacağız.' Benim vatandaşım sana bunları geri almana fırsat veriyorsa, devletin bu belediyelere verdiği imkanları eğer siz Kandil'e gönderecek veya terörde kullanacak olursanız, hemen, anında, hiç beklemeden yine biz kayyumlarımızı atarız. Ve sizlerle yola devam etmeyiz.

— Zillet ittifakına destek verenlere karşı tavrımız açık. Bu ittifakın taahhüdü sınırlarımızı terör örgütüne, ekonomiyi IMF'ye teslim etmektir. Millet oyu CHP'ye verecek, ama sonuçta burada PKK'nın, FETÖ'nün borusu ötecek. Milletimizin böyle bir felakete izin vermeyeceğine inanıyorum. Zillet ittifakı başından sonuna kadar bir ucu Kandil'de bir ucu Pensilvanya'da olan bir yapı olarak inşa edilmiştir.

İKİ DEFA 2MEMNUN MUYUZ' DİYE SORDU

Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmasında, yeni kurulacak askeri eğitim birliklerinden ilkinin yerinin Yozgat olacağını söyledi. Erdoğan ardından "Adımını hemen atıyoruz" dedi. Sonra da halka, "Memnun muyuz" diye sordu, halk pek tepki vermedi. Erdoğan sonra "Anneler memnun muyuz" diye yine sordu. Ancak Yozgatlı vatandaşlar bu müjde karşısında gerekli reaksiyonu göstermedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde