Erdoğan’ın Suudi Arabistan Kralı ile kritik görüşmesi

Erdoğan’ın Suudi Arabistan Kralı ile kritik görüşmesi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Körfez ülkeleri turunun ilk durağı olan Suudi Arabistan’a indi. Cidde’de Erdoğan’ı Kral Abdülaziz Uluslararası Havalimanı Kraliyet Terminali'nde Suudi devlet yetkilileri karşıladı.

Erdoğan’ın Suudi Arabistan Kralı ile kritik görüşmesi
16px
24px
23.07.2017 22:42
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman bin Abdülaziz ile baş başa ve heyetlerarası görüşme gerçekleştirdi. Görüşme basına kapalı gerçekleştirildi.

Erdoğan'a Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, Dışişleri Bakanı Mevlüt Çavuşoğlu, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Genelkurmay Başkanı Orgeneral Hulusi Akar, , Milli Savunma Bakanı Nurettin Canikli ve MİT Müsteşarı Hakan Fidan eşlik ediyor.

Üç Körfez ülkesini kapsayan ziyaretinin ilk durağı Suudi Arabistan'ın Cidde şehrinde bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suudi Arabistan Kralı Selman Bin Abdülaziz ile bir araya geldi.

CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN, KRAL'LA GÖRÜŞTÜ

Cumhurbaşkanı Erdoğan ile Kral Bin Abdülaziz, Cidde kentindeki Selam Sarayı'nda öğle yemeğinde bir araya geldi. 

Erdoğan ile bin Abdülaziz, daha sonra basına kapalı gerçekleşen ve Türk yetkililerin de hazır bulunduğu heyetler arası görüşmeye geçti.

VELİAHT PRENSLE GÖRÜŞME

Cumhurbaşkanı Erdoğan daha sonra da Suudi Arabistan Veliaht Prensi Muhammed bin Selman bir araya geldi.

Basına kapalı gerçekleşen görüşmede Türk yetkililer de hazır bulundu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde