Erdoğan hem zirvede hem dipte

Erdoğan hem zirvede hem dipte

Time Dergisi'nin "Yılın Kişisi"ni seçmek için devam eden oylamasında Başbakan Erdoğan en popülerler listesinde 1. sıraya çıktı. Erdoğan, en az popüler olanlar listesinde de 1. sırada yer alıyor.

Erdoğan hem zirvede hem dipte
16px
24px
29.11.2011 05:54
ABONE OLgoogle

Time dergisi internet sitesinde “Yılın Kişisi” oylamasında son iki üç gün içinde hızlı bir yükselişe geçen Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ilk sıraya yerleşti. Erdoğan, 31 adayın yer aldığı en popülerler listesinde futbolcu Leo Messi’yi geride bırakarak 61 bin 404 oyla 1. sıraya tırmandı.

Her sene okuyucularının görüşünü alarak “Yılın Kişisi”ni seçerek, haberleri olumlu ya da olumsuz olarak en çok kimin etkilediğini belirleyen Time dergisinin devam eden oylamasında, en popülerler listesinde, Recep Tayyip Erdoğan, son iki üç gün içinde büyük bir tırmanışa geçerek birinciliğe yükseldi.

Erdoğan, uzun bir süre birinciliğini koruyan Barcelona oyuncusu Lionel Messi’yi geride bırakarak 61 bin 404 oyla 1’inci sıraya yerleşirken, Lionel Messi 61 bin 270 oyla 2'inci sıraya geriledi.
 
Bu arada, en az popüler olanlar listesinde ise, Erdoğan, 28 bin 137 oy alan ve ikinci sırada bulunan ekonomik krizden daha çok para kazanan yüzde birlik grubu büyük bir farkla geçerek 77 bin 504 oyla 1. sırada bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde