Erdoğan eskiden 'Twitır-mıvıtırn kökünü kazıyacağız' diyordu.. Şimdi gurur duyuyor...

Erdoğan eskiden 'Twitır-mıvıtırn kökünü kazıyacağız' diyordu.. Şimdi gurur duyuyor...

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde dijitale önem vereceklerini açıkladı...

Erdoğan eskiden 'Twitır-mıvıtırn kökünü kazıyacağız' diyordu.. Şimdi gurur duyuyor...
16px
24px
06.12.2018 12:06
ABONE OLgoogle

Erdoğan, Genişletilmiş İl Başkanları Toplantısı'nda her seçim döneminde sokakların parti bayrakları ve afişlerle donatıldığını belirterek "Bunu artık terk ediyoruz. Çevreye ve insana saygılı bir kampanya yürüteceğiz. Belirlenen saatler dışında asla otobüs dolaştırmayacağız" dedi.

Erdoğan, söz konusu kısıtlama kararının partisinin tasarruf ve çevre politikaları kapsamında alındığını söyledi.

Partisinin dijital ortamda yürüttüğü propaganda faaliyetlerine ağırlık vereceğini belirten Erdoğan, "Şahsımın Twitter'da takipçi sayısı 13.5 milyonu geçti. Dünyada ilk sıralarda yer alıyoruz. Görüntülenme sayımız 12 milyonu geçti. Her twitter paylaşımımız bir kaç Yenikapı mitingi yapıyor" diye konuştu.

3 SENE ÖNCE "TWİTTER'IN KÖKÜNÜ KAZIYACAĞIZ" DİYORDU

2014 yılnda mart ayında yerel seçimler için Anadolu’da mitingler düzenleyen dönemin Başbakanı Recep Tayyip Erdoğan Bursa’da yaptığı konuşmada yine sosyal ağlara çatmıştı. “Gerekirse Facebook ve YouTube’u kapatırız” çıkışıyla sosyal medyada büyük tepki toplayan Erdoğan, Twitter’ın kökünü kazıyacaklarını söylemişti.

Sosyal ağlarda gösterilen tepkiye değinen Erdoğan, “Şimdi bakın uluslararası komplolar bu işin içinde. Çok ilginç. Bu Twitterlar falan var ya şimdi mahkeme kararı çıktı, Twitter falan hepsinin kökünü kazıyacağız.” demişti.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde