Erdoğan, eski dostunun oğlunu unutmadı

Erdoğan, eski dostunun oğlunu unutmadı

Başbakan Erdoğan bir gecede iki düğünde nikah şahitliği yaptı.

Erdoğan, eski dostunun oğlunu unutmadı
16px
24px
31.10.2010 00:29
ABONE OLgoogle

*Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, 2 yıl önce Bodrum'da geçirdiği kalp krizi nedeniyle hayatını kaybeden Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) eski Başkanı Hasan Doğan'ın oğlunun nikah şahidi oldu.

Eski TFF Başkanı Hasan Doğan'ın işadamı oğlu Selim Doğan ile işadamı Erkan Diyarbakırlı'nın kızı Hazal Diyarbakırlı Four Seasons Bosphorus Otel'de düzenlenen nikah töreniyle evlendi.

Çiftin nikah şahitliğini Başbakan Erdoğan, Hedef Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ethem Sancak, Atasay Kuyumculuk Yönetim Kurulu Başkanı Cihan Kamer, eski A Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim ve Emine Erdoğan'ın ağabeyi Hasan Gülbaran yaptı.

Nikahı, İstanbul Büyükşehir Belediye(İBB) Başkanvekili ve İBB Spor Kulübü Başkanı Göksel Gümüşdağ kıydı.

Nikah törenine, Başbakan Erdoğan'ın eşi Emine Erdoğan'ın yanı sıra Devlet Bakanı Zafer Çağlayan, Devlet Bakanı ve Başmüzakereci Egemen Bağış, Fenerbahçe Spor Kulübü Başkanı Aziz Yıldırım, Fenerbahçeli futbolcu Emre Belözoğlu, eski bakanlardan Murat Başesgioğlu ile siyaset, spor ve sanat dünyasından çok sayıda davetli katıldı.

BİTLİS KADIN KOLLARI BAŞKANININ ŞAHİDİ OLDU

Erdoğan, Feshane Uluslararası Fuar Kongre ve Kültür Merkezi'nde de AK Parti Bitlis Kadın Kolları Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Selma Haspolat'ın nikah şahitliğini yaptı. Selma Haspolat ile işadamı Halil Ersan'ın nikahını, Bitlis Belediye Başkanı Fehmi Alaydın kıydı.

Çiftin nikah şahitliğini, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Fatma Şahin yaptı. Düğün töreninde, gelin Selma Haspolat'ın babası Abdullah Haspolat ile annesi Huri Haspolat, damadın annesi Yıldız Haspolat da hazır bulundu.

Başbakan Erdoğan, Feshane'de düğünün gerçekleştiği sırada, yan salonda yapılan satranç turnuvasında oynayan çocukları da ziyaret etti. Erdoğan için alınan güvenlik önleminden şikayet eden ve çocukların dikkatlerinin dağıldığını öne süren öğrenci velileri ile satranç kulübü görevlileri arasında tartışma yaşandı. Bazı veliler, şikayetçi olmak için aralarında imza topladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde