Erdoğan, dönemin Çevre Bakanını böyle azarlamıştı: Beni aşmayın!

Erdoğan, dönemin Çevre Bakanını böyle azarlamıştı: Beni aşmayın!

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kanal İstanbul konusunda, İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu için 'Şahsı ilgilendiren bir konu değil' ve 'Yerel idareye bırakılamaz' ifadelerini kullandı

Erdoğan, dönemin Çevre Bakanını böyle azarlamıştı: Beni aşmayın!
16px
24px
18.01.2020 20:33
ABONE OLgoogle

Erdoğan'ın İBB Başkanlığı döneminde 'Beni aşmayın' diyerek Çevre Bakanı İmren Aykut'a tepki gösterdiği görüntüler yeniden gündeme geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, Kanal İstanbul tartışmalarında önce "Şahsın konusu değildir" daha sonra da "Yerel yönetime bırakılamayacak kadar önemli bir konu" diyerek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu görmezden gelen açıklamaları tartışmalara neden oldu.

Öte yandan Erdoğan'ın İBB Başkanlığı döneminde 1997'de katıldı 32. Gün programında yaptığı açıklamalar yeniden gündeme geldi.

"İSTANBUL'LA İLGİLİ BENİ AŞMAYIN"

14 Ekim'de yaşanan sel felaketinin ardından Alibeyköy'de incelemelerde bulunan dönemin Çevre Bakanı İmren Aykut'un canlı yayına telefonla bağlanarak, Erdoğan'ı eleştirmesiyle tartışma başlıyor.

Bakan Aykut'a tepki gösteren Erdoğan, "İstanbul'la ilgili her şeyi benimle konuşmanız gerekir" ifadelerini kullanıyor.

İstanbul'dan kendisinin sorumlu olduğunu ifade eden Erdoğan'ı söz konusu tartışmada sözlerini şöyle sürdürmesi ise dikkat çekiyor:  "İsterseniz 16 kez bakanlık yapın İstanbul'la ilgili beni aşmayın"  ifadelerini kullandı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde