Erdoğan'dan resepsiyona katılmayan askere tepki

Erdoğan'dan resepsiyona katılmayan askere tepki

Erdoğan, "Askerlerin ayrı bir resepsiyon düzenlemesini nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki soruya...

Erdoğan'dan resepsiyona katılmayan askere tepki
16px
24px
29.10.2010 20:47
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan da gazetecilerin resepsiyonla ilgili soruları üzerine, "Bu gecenin resepsiyonu burasıdır. Bunun dışında resepsiyonu doğru bulmuyorum. Cumhurun başının daveti burada, cumhur da burada" dedi.

Erdoğan, "Askerlerin ayrı bir resepsiyon düzenlemesini nasıl buluyorsunuz?" şeklindeki soruyu cevaplarken de, "Türk Silahlı Kuvvetleri, bugüne kadar hep buradaydı. Gelmeliydiler. Çok güzel bir ortam var. Hep bunu özledik. Kimse rahatsız olmamalı" şeklinde konuştu.

Başbakan Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun, Çankaya Köşkü'ndeki resepsiyona katılmadığının hatırlatılması üzerine ise Kılıçdaroğlu'nun yeni genel başkan olduğunu ifade ederek, "Siyasete alışacak" dedi.

Erdoğan, CHP Genel Başkanı'nın, Türkiye Büyük Millet Meclisi'nin açılışında Cumhurbaşkanı'nın salona girişinde ayağa kalkarken, eski Genel Başkan'ın oturduğunu belirterek, "İlkeniz olacak. İlkeniz olmazsa rüzgar önünde yaprak gibi eğilirsiniz" şeklinde konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde