Erdoğan’dan o kadın vekile yasak geldi!

Erdoğan’dan o kadın vekile yasak geldi!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’dan, peş peşe trafik kazası geçiren AK Parti Antalya Milletvekili Sena Nur Çelik’e, tatlı sert uyarıyla, “direksiyon yasağı” geldi

Erdoğan’dan o kadın vekile yasak geldi!
16px
24px
03.10.2017 10:56
ABONE OLgoogle

Son kazasının ardından minik bir operasyon geçiren Çelik’i Meclis’te görüp yakından ilgilenen Erdoğan, “Ananla babana da söyleyeceğim. Bir daha kullanmak yok. Ya da bir şoför tut” dedi.
 
"FRENİN YOKMUŞ"

Milliyet'ten Şebnem Hoşgör'ün haberine göre;  Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki günkü Meclis açılışı sırasında, mayısta geçirdiği trafik kazasının ardından operasyon geçiren Sena Nur Çelik’le özel olarak ilgilendi. Sena Nur Çelik ile sohbet eden Erdoğan, sağlığını sordu. Genel sağlık durumu iyi olan ancak yürümekte biraz zorlandığı dikkat çeken Sena Nur Çelik, “İyiyim çok şükür” yanıtını verdi.

Erdoğan’ın, “İyisin de bu ilk değilmiş. Arkadaşlar söyledi, daha önce de kaza yapmışsın. ‘Freni yok’ diyorlar. Aman ha. Bir daha yok, sakın ha! Tamam mı?” dediği duyuldu. Sena Nur Çelik’in, “Tamam” yanıtına rağmen Erdoğan vekiline uyarılarını sürdürürken, “Ananla babana da söyleyeceğim. Bir daha kullanmak yok. Ya da bir şoför tut” ifadelerini kullandı.

Sena Nur Çelik, Ocak 2016’da da partisinin geleneksel istişare kampı için milletvekili arkadaşlarıyla birlikte Afyonkarahisar’a giderken kaza geçirmişti. Kazada, Sena Nur Çelik ile birlikte milletvekilleri Tülay Kaynarca, Fatma Benli ve Ayşe Sula Köseoğlu da yaralanmıştı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde