Erdoğan'dan kritik toplantı: Tam 3.5 saat sürdü

Erdoğan'dan kritik toplantı: Tam 3.5 saat sürdü

Cumhurbaşkanı ve AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin İstanbul İl Başkanlığı'nda düzenlenen istişare ve değerlendirme toplantısına katıldı

Erdoğan'dan kritik toplantı: Tam 3.5 saat sürdü
16px
24px
22.10.2017 18:51
ABONE OLgoogle

3 buçuk saat süren toplantıda istifası istenen belediye başkanlarının 'son durumunun' da masaya yatırıldığı öğrenildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Tarabya Köşkü’nden saat 11.15’te çıkarak Sütlüce’de bulunan AKP İstanbul İl Başkanlığı’na geldi.

Erdoğan’ı burada Çevre ve Şehircilik Bakanı Mehmet Özhaseki, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Berat Albayrak, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya, AKP Genel Başkan Yardımcıları Hayati Yazıcı, Mehdi Eker, Mustafa Ataş, Erol Kaya ve Ravza Kavakcı, AKP İstanbul İl Başkanı Selim Temurci karşıladı.

BELEDİYE BAŞKANLARI DA GÜNDEMDE

Erdoğan’ın katılımıyla gerçekleşen istişare ve değerlendirme toplantısı basına kapalı olarak gerçekleşti

3 BUÇUK SAAT SÜRDÜ

Yaklaşık 3 buçuk saat süren istişare ve değerlendirme toplantısı basına kapalı gerçekleşti. Cumhurbaşkanı Erdoğan, toplantı sonrası il başkanlığının önünde uzun bir süre partililerle sohbet etti. Toplantıda istifası istenen ancak şu ana kadar istifa etmeyen Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Recep Altepe ve Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur’la ilgili gelişmelerin de masaya yatırıldığı öğrenildi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde