Erdoğan’dan Trump’a ‘Golan Tepeleri’ yanıtı!

Erdoğan’dan Trump’a ‘Golan Tepeleri’ yanıtı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya mitinginde ABD Başkanı Donald Trump’a yüklendi.

Erdoğan’dan Trump’a ‘Golan Tepeleri’ yanıtı!
16px
24px
23.03.2019 10:08
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, ''Doğu Akdeniz petrolleri üzerinde yeni oyunlar oynuyorlar. Ne yazık ki talihsiz açıklama yapıldı. Trump kalktı, Golan Tepeleri'nin İsrail'e ait olduğunu açıkladı. Bir defa Sayın Trump, tarih bilinci çok önemli. Golan Tepeleri için Birleşmiş Milletler'in verdiği kararlar var. Birleşmiş Milletler kararında, buralarda, İsrail'in zerre hakkı olmadığı hükmü var. Sonuna kadar Golan Tepeleri'nin takipçisi olacağız'' dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Konya mitinginde ABD Başkanı Donald Trump’ın İsrail işgali altındaki Suriye toprağı Golan Tepeleri için twitter’dan yaptığı paylaşımı hatırlatarak şunları söyledi:

”Doğu Akdeniz petrolleri üzerinde yeni oyunlar oynuyorlar. Ne yazık ki talihsiz açıklama yapıldı. Trump kalktı, Golan Tepeleri’nin İsrail’e ait olduğunu açıkladı. Bir defa Sayın Trump, tarih bilinci çok önemli. Golan Tepeleri için Birleşmiş Milletler’in verdiği kararlar var. Birleşmiş Milletler kararında, buralarda, İsrail’in zerre hakkı olmadığı hükmü var. Sonuna kadar Golan Tepeleri’nin takipçisi olacağız.”

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde