Erdoğan'dan TÜSİAD Başkanı'na sert sözler

Erdoğan'dan TÜSİAD Başkanı'na sert sözler

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes’ın ekonominin gidişatına yönelik açıklamalarına cevap verdi.

Erdoğan'dan TÜSİAD Başkanı'na sert sözler
16px
24px
11.04.2015 15:42
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün TÜSİAD Başkanı Cansen Başaran Symes’ın ekonominin gidişatına yönelik açıklamalarına cevap verdi. Erdoğan, “Bunlarda insaf yok. Sermayeleri 1’e 5 katladı şımarıklığı içinde bunları yapıyorlar” diye konuştu.

Cumhurbaşkanı TÜSİAD’ı şu sözlerle eleştirdi:

Seçime 31 parti katılıyor. Nasıl oluyor da diktatör oluyoruz. Eski Türkiye’nin neyi daha iyiydi Allah aşkına. 10 senede bir darbe olan bir Türkiye. 16 aylık hükümetlerle yönetildik. Çıkmış, bugün bir gazetede gördüm sanayici ve iş adamlarının toplandığı sivil toplum örgütünün yeni başkanı, al birini vur ötekine, şu andaki hükümetin attığı adımları bir geri gidiş olarak akla hayalete gelmeyecek şekilde yorumluyor.

TÜSİAD BAŞKANI: OLDUKÇA TEDİRGİNİZ

Bunlar haddini bilmiyor. Bunlarda insaf yok. Sermayeleri 1’e 5 katladı şımarıklığı içinde bunları yapıyorlar. Bu tür STK’lar şunu bilmeli bu ülkenin huzuruna mutluluğunu değil birliğine beraberliğine dinamit atarsınız.

Patronlar Kulübü Başkanı: Oldukça tedirginiz
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde