Erdoğan'dan Meral Akşener'e: Avukatlarımı görevlendirdim

Erdoğan'dan Meral Akşener'e: Avukatlarımı görevlendirdim

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Benim Meral Hanım da dün Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsediyor. Utan utan! Sen ne terbiyeden muafsın ya. Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim." ifadelerini kullandı.

Erdoğan'dan Meral Akşener'e: Avukatlarımı görevlendirdim
16px
24px
07.03.2019 15:17
ABONE OLgoogle

AKP Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Mardin'de düzenlediği mitingde halka hitap etti.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in dün Denizli'de kullandığı ifadelere sert tepki gösteren Erdoğan, "Benim Meral Hanım da dün Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsediyor. Utan utan! Sen ne terbiyeden muafsın ya. Şu anda avukatlarımı da görevlendirdim. Asla ve kata benim işim yöneticilerle." diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

— Mardin'i hızlı trenle Ankara ve İstanbul'la buluşturmuş olacağız. Mardin'de geçen yıl 332 bin yerli ve yabancı turist konakladı. Terör ortadan kalkınca turist geliyor, daha çok gelecek. Terör örgütünü şehrimize yaklaştırmayalım.

— Ben güya HDP'ye oy veren Kürtleri terörist ilan ediyormuşum. Aynısını Meral Hanım da yapıyor. Meral Hanım dün Denizli'de utanmadan, sıkılmadan benim Denizlili kardeşlerime 'terörist' dediğimden bahsetti. Utan utan, asla ve kat'a. Sen ne terbiyeden muafsın ya. Şu anda avukatlarımı görevlendirdim. Benim işim yöneticilerle halkımla değil.

— Benim Denizlili kardeşlerim, onlara nasıl hitap ettiğimi biliyor. Bunlar böyle asparagas haberlerle halkımızı aldatmaya çalışıyor. İnşallah 31 Mart bunların sonu olur.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde