Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Yavaş çağrısı: Adamda her türlü yolsuzluk var

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Yavaş çağrısı: Adamda her türlü yolsuzluk var

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, Tekirdağ'da düzenlediği mitingin ardından Çatalca'da Kuzey Marmara Otoyolu açılışında açıklamalarda bulundu.

Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na Yavaş çağrısı: Adamda her türlü yolsuzluk var
16px
24px
16.03.2019 18:01
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş için ileri sürülen sahte senet iddiasını değerlendirdi. Erdoğan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik olarak "Bay Kemal, çık adayının karıştığı işleri izah et" dedi.

CHP tarafından Ankara Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na aday gösterilen Mansur Yavaş için ileri sürülen 'sahte senet' iddiasına da değinen Erdoğan, şunları söyledi:

"İstanbul'u o CHP zihniyetinden, çöp dağlarından, susuzluktan kurtardık. CHP çöp, çukur, çamur demektir. Yolsuzluk, yokluk, yasaklar demektir. Şimdi Ankara'da yolsuzluklar içinde bulunun aday bulmuşlar. Adamda her türlü yolsuzluk var. Hesabını veremiyor şu anda. Bay Kemal çık adayının karşılıksız senetle dolaştığını sen izah et. Şimdi kaçıyorlar, arkadaşlarımız da onları kovalıyor."

Erdoğan'ın açıklamalarının devamında öne çıkanlar şöyle:

'KİMİN İNANCINA, GİYİMİNE KUŞAMINA KARIŞTIK?'

"Soruyorum size biz bugüne kadar İstanbul'a ve Türkiye'ye eser kazandırmaktan bir şey yaptık mı? Kimin inancına karıştık? Kimin giyimine kuşamına karıştık? Hak ve özgürlük açılımlarını biz hayata geçirdik. Kim varsa bu ülkede biz yaratılanı yaradandan ötürü sevdik. Türkiye'yi 17 yılda kat be kat biz büyüttük. Biz zenginleştirdik. Bizim amacımız ülkemizin kazanımlarını daha ileriye taşımak. İstikrar ve güven iklimini tekrar tesis ederek 2023 hedeflerine ulaşacağız. İstanbul her mücadelemde yanımda oldu.

'ÖNCE SEN KENDİNİ BİR TEST ET'

Yeni Zelanda'da yaşananları gördünüz değil mi? Avustralyalı bir senatör bir edepsizlik yaptı. O edepsizliğin bir benzerini de ana muhalefetin başındaki zat yaptı. Hale bak! Avustralya'daki dinsiz midir nedir bilmem. O bu ifadeleri kullandı. Bay Kemal sen Müslümansan terörün kaynağının İslam dünyası olduğunu nasıl söylersin? Önce sen kendini bir test et. Adamın söylediği ortada İslam dünyası kendisine bir bakmalı diyor. Bir Müslüman bunu Müslümanlara nasıl yakıştırır? Bunu söyleyemezsin. Bunu söylediğin zaman biz burada gürleriz. Senin bir defa vatanseverliğin diye bir şey yok. Sen bu ülkede teröristlerle birliktesin. 4'lü bir çete beraber yürüyorlar.

Gezicidir bu Bay Kemal biliyorsunuz. Otobüsleri yaktılar, İstiklal Caddesi'nde esnaflarımızın camlarını indirdiler. Benzinler döktüler."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde