Erdoğan'dan Girişimcilik Zirvesi

Erdoğan'dan Girişimcilik Zirvesi

Başbakanlık tarafından düzenlenecek Küresel Girişimcilik Zirvesi İstanbul'da gerçekleştirilecek

Erdoğan'dan Girişimcilik Zirvesi
16px
24px
22.11.2011 13:33
ABONE OLgoogle

 Başbakanlık tarafından düzenlenecek Küresel Girişimcilik Zirvesi 3-6 Aralık 2011 tarihlerinde İstanbul'da gerçekleştirilecek.

      Türkiye'den ve dünyadan yaklaşık bin başarılı girişimciyi bir araya getirecek olan Zirve, ABD Başkanı Barack Obama'nın ev sahipliğinde Nisan 2010'da Washington'da düzenlenen Başbakanlık Girişimcilik Zirvesi'nde elde edilen sonuçları geliştirmek ve ileri götürmeye çalışmak amacıyla gerçekleştirilecek.

      Başbakan Recep Tayyip Erdoğan ile ABD Başkan Yardımcısı Joe Biden'in de katılması beklenen zirve ile kültürler arası yakınlaşma ve sürdürülebilir kalkınma için girişimcilik kültürünün geliştirilmesi, girişimciler arası küresel işbirliğinin desteklenmesi, başarı örneklerinin paylaşılması amaçlanıyor.

      Zirvede, ''Girişimciler arasında küresel işbirliklerinin, kültürlerarası yakınlaşmaya ve küresel barışa katkıları'', ''Girişimcilik Kültürü: Tarihi, Temelleri ve Geleceği'', ''Küresel Girişimcilik Kültürünün Yaratılması Küresel İşbirlikleri'', ''İdeal İş Ortamının Oluşturulması: Türkiye Örneği'', ''Girişimcilik İçin Özel Yaklaşımlar'', ''Girişimciliğin Desteklenmesi ve Başarı Öyküleri'' başlıklı temalar ele alınacak.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde