Erdoğan'dan Egemen Bağış sürprizi

Erdoğan'dan Egemen Bağış sürprizi

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın bugünkü Siirt programına 17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası istifa etmek zorunda kalan dört bakandan biri olan Egemen Bağış da katıldı.

Erdoğan'dan Egemen Bağış sürprizi
16px
24px
04.05.2015 15:10
ABONE OLgoogle
Tarafsızlık yeminine karşın gittiği her kentte 400 vekil istemeyi sürdüren Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’ın bugünkü Siirt programına 17 Aralık yolsuzluk soruşturması sonrası istifa etmek zorunda kalan dört bakandan biri olan Egemen Bağış da katıldı.

Erdoğan’ın heyetiyle birlikte İstanbul’dan ‘baba ocağı’ Siirt’e birlikte uçtuklarını kişisel Twitter hesabından duyuran Bağış, “Dünya’ya demokrasi dersi veren Siirt’e vardık” dedi.

Kentte gerçekleştirilen toplu açılış töreninde Erdoğan’dan önce kürsüye çıkan Bağış, konuşmasında herhangi bir ayete yer vermedi.

Erdoğan da burada yaptığı konuşmada, “Egemen kardeşimin söylediği gibi” diyerek Bağış’ın sözlerini referans gösterdi.

Bağış bundan iki yıl önce, “Rize, İstanbul ve Siirt mübarek şehirlerdir. Çünkü Tayyip Erdoğan’ın doğmasına vesile olmuştur” demişti.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde