Erdoğan'dan Bilal açıklaması: Neymiş 1 Milyar Dolar kaçırmış...

Erdoğan'dan Bilal açıklaması: Neymiş 1 Milyar Dolar kaçırmış...

Erdoğan: Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya’ya kaçırmış. Bunlar cibiliyeti bozuk insanlar.

Erdoğan'dan Bilal açıklaması: Neymiş 1 Milyar Dolar kaçırmış...
16px
24px
08.10.2015 04:48
ABONE OLgoogle
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Belçika Kralı Philippe’in resmi davetiyle gittiği Brüksel’den Japonya’ya giderken, uçakta gazetecilerin sorularını yanıtladı. Erdoğan’ın yoğun gündeminde oğlu Bilal Erdoğan ile ilgili iddialar da vardı.

“OĞLUM 1 MİLYAR DOLAR KAÇIRMIŞ….”

Erdoğan Türkiye’deki basın özgürlüğüne ilişkin konunun Avrupa ziyaretinde gündeme gelip gelmediğin ilişkin bir soruya “Kısmen de olsa gündeme geldi. Kendilerine açıkça söyledim. Türkiye’de Tayyip Erdoğan’a yapılan hakaretlerin hiçbiri, dünyada bir başka ülke medyasında bir başka lider için yoktur. Erdoğan karşıtı medya gruplarında, hakaretin binbir türlüsü var. Avrupalı muhataplarıma, ‘Bütün gazeteleri, TV yayınlarını masaya yatırıp inceleyin’ dedim. Biz tüm bu hakaretlere sabırla karşı koyduk. Ailemize saldırıyorlar. Oğlum Bilal Erdoğan hakkında yaptıkları tezvirata bakın. Kendisi doktora için İtalya’da. Yok efendim neymiş, 1 milyar doları İtalya’ya kaçırmış! Ya böyle bir yalan olabilir mi? Sosyal medya üzerinden de iftira ve tezvirat peşindeler. Bunlar cibiliyeti bozuk insanlar. Bu tür alçaklıklar dünyanın hiçbir yerinde hoş görülmez. Ama bizde bazı medya organları bu tür şeylere tevessül ettiği gibi, muhalefet partileri de iftiraları kullanarak siyaset yapabiliyor. Bu iftiralara ve tezviratlara karşı, avukatlarımız tabii ki gerekli davaları açıyor. ” diye yanıt verdi.

PUTİN İLE GÖRÜŞECEK Mİ?

Suriye’de yaşananları da masaya yatıran Erdoğan Rusya’nın tutumunu eleştirdi. Rusya’nın ihlallerle ilgili açıklamalarının ciddiyetle bağdaşmadığını belirten Erdoğan, “Putin’le görüşecek misiniz” sorusuna “Yaşananlardan dolayı elbette kırgınlık içindeyiz. Bu şartlarda aramamın bir anlamı yok” cevabını verdi.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde