Erdoğan'dan Adnan Oktar açıklaması: Komşumdu, ahlaksız bir adamdı

Erdoğan'dan Adnan Oktar açıklaması: Komşumdu, ahlaksız bir adamdı

Üsküdar'da oturduğu dönem Oktar'la komşu olduklarını belirten Erdoğan, "Şahsen tanımam. Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil" ifadesini kullandı.

Erdoğan'dan Adnan Oktar açıklaması: Komşumdu, ahlaksız bir adamdı
16px
24px
30.07.2018 13:03
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar ve grubuna yönelik düzenlenen operasyonla ilgili olarak ilk kez açıklama yaptı. Üsküdar'da oturduğu dönem Oktar'la komşu olduklarını belirten Erdoğan, "Şahsen tanımam. Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil" ifadesini kullandı.

Güney Afrika ziyareti sonrası açıklamalarda bulunan Erdoğan, FETÖ ile Oktar'ın grubu arasında benzerlikler olduğunu söyledi.

"İstanbul Üsküdar Burhaniye'de oturduğum dönemde komşum ama şahsen tanımam" diyen Erdoğan, "Ahlaksız bir adamdı. Edebi yerinde değil. Çok ahlaksız bir tipti. Ahlaki yönden zaafları olan bir tip" ifadesini kullandı.

Erdoğan, şöyle devam etti:

"Sizin ona teslim ettiğiniz çocukları, gençleri alıyor, onları kendi istedikleri gibi yetiştirip ondan sonra da sistemin içine sokup buraları ele geçirme operasyonları yapıyorlar."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde