Erdoğan başkanlığında '23 Haziran' toplantısı

Erdoğan başkanlığında '23 Haziran' toplantısı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında, tartışmalı bir şekilde yeniden 23 Haziran'da gerçekleştirilmesine karar verilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine ilişkin toplantı yapıldığı belirtildi.

Erdoğan başkanlığında '23 Haziran' toplantısı
16px
24px
11.05.2019 15:28
ABONE OLgoogle

Erdoğan'ın eski Kağıthane Belediye Başkanı Fazlı Kılıç'ın annesinin cenaze töreninin ardından AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ile Sütlüce'deki AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'na geldi.

Erdoğan ve Yıldırım'ı, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Mahir Ünal ve Hayati Yazıcı ile AK Parti İstanbul İl Başkanı Bayram Şenocak karşıladı.

İl başkanlığında Cumhurbaşkanlığı Erdoğan'ın başkanlığında 23 Haziran seçimlerine ilişkin toplantı yapıldığı belirtildi.

Bugün yine İstanbul'da  İçişleri Bakanı Süleyman Soylu başkanlığında bir 'seçim güvenliği' toplantısı da yapıldı. Toplantıya İBB'ye kayyum olarak atanan Vali Yerlikaya da katıldı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde