Erdoğan adı yolsuzluklara karışan başkanın istifasını istedi!

Erdoğan adı yolsuzluklara karışan başkanın istifasını istedi!

İstanbul, Ankara ve Bursa büyükşehir belediyelerinden sonra AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan bir belediye başkanının daha istifasını istedi.

Erdoğan adı yolsuzluklara karışan başkanın istifasını istedi!
16px
24px
30.01.2018 07:32
ABONE OLgoogle

İddiaya göre adı yolsuzluklarla ve FETÖ davalarıyla anılan Çorum’un AKP’li Belediye Başkanı Muzaffer Külcü’nün istifası istendi.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan ‘metal yorgunluk var’ açıklamasının ardından İstanbul, Niğde, Düzce, Bursa ve Ankara belediye başkanlarının istifalarını istemişti. İstifaya zorlananlar kervanına, iddiaya göre yeni bir isim daha eklendi.  Melih Gökçek 'Emir demiri keser' diyerek 8617 gün sonra istifa etti SIRADA ÇORUM VAR

Erdoğan, ismi FETÖ ve çeşitli yolsuzluklarla anılan Çorum'un AKP'li Belediye Başkanı Muzaffer Külcü'nün istifasını istedi. Odatv'de yer alan habere göre, istifanın bu hafta içinde gerçekleşmesi bekleniyor.  Geçmişi skandallarla doluydu! Ak Partili Esenyurt Belediye Başkanı istifa etti Geçtiğimiz günlerde AKP, Çorum’da 6. Olağan İl Kongresi'ni gerçekleştirmişti. Erdoğan da o kongreye katılarak Külcü ile görüşmüştü.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde