Erdoğan, Trump'la görüştü: Operasyon her an başlayabilir

Erdoğan, Trump'la görüştü: Operasyon her an başlayabilir

Erdoğan, "Sayın Trump'la konuştum. Bu teröristler Fırat'ın doğusuna gidecek. Eğer gitmezlerse biz göndereceğiz... ABD askerlerine zarar vermeyecek noktalardan operasyona her an başlayabiliriz" dedi.

Erdoğan, Trump'la görüştü: Operasyon her an başlayabilir
16px
24px
17.12.2018 15:55
ABONE OLgoogle

Konya'da yapımı tamamlanan tesis ve projelerin toplu açılış törenine katılan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Fırat'ın doğusuna harekata ilişkin açıklamalarda bulundu.

"Sayın Trump'la konuştum. Bu teröristler Fırat'ın doğusuna gidecek. Eğer gitmezlerse biz göndereceğiz. Çünkü orada terör koridoruyla bizi rahatsız ediyorlar" diyen Erdoğan, şöyle devam etti:

"Geçtiğimiz hafta Fırat'ın doğusuna askeri operasyona başlayacağımızı resmen ilan ettik. Sayın Trump ile de bunları görüştük. Kendileri de olumlu cevapları verdiler. Şimdi takipçisiyiz. Bölgedeki son terörist etkisiz hale gelene kadar Suriye topraklarını karış karış tarayacağız.

Yaklaşık 500 kilometrelik sınır hattı boyunca, özellikle de ABD askerlerine asla zarar vermeyecek şekilde kendi planlamamıza uygun yerlerden Suriye topraklarındaki operasyonlarımıza her an başlayabiliriz"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde