Erdoğan-Putin görüşmesinden ne çıktı?

Erdoğan-Putin görüşmesinden ne çıktı?

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu yıl içerisindeki 7. yüz yüze görüşmeleri için başkent Ankara'da bir araya geldi...

Erdoğan-Putin görüşmesinden ne çıktı?
16px
24px
12.12.2017 04:21
ABONE OLgoogle

Türkiye Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin bu yıl içerisindeki 7. yüz yüze görüşmeleri için başkent Ankara'da bir araya geldi.

Beştepe'de gerçekleşen görüşme sonrasında iki lider ortak basın açıklaması yaptı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile Rusya Federasyonu Devlet Başkanı Vladimir Putin'in Beştepe'deki baş başa görüşmesi 1 saat sürdü.

Görüşme sonrasında iki lider ortak açıklama yaptı. Kudüs konusunda "İsrail yangına körükle gitmeye devam ediyor" diyen Erdoğan, "Değer sahibi hiç kimsenin bu cinayetleri görmezden gelmesi mümkün değildir" diye konuştu.

Rusya Devlet Başkanı Putin ise "Kudüs'ün statüsü İsrail ile Filistin arasında doğrudan temaslarla ele alınmalıdır" dedi.

Erdoğan, S-400 konusu için de “İlgili arkadaşlarımız gerekli çalışmayı yapmak suretiyle bu hafta bir araya gelip bu işi neticelendirecektir” diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde