Erdoğan 'Parasını biz verdik' demişti. Maça geldi...

Erdoğan 'Parasını biz verdik' demişti. Maça geldi...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, UEFA Şampiyonlar Ligi'nde Beşiktaş ile Fransa temsilcisi Monaco arasında oynanan karşılaşmayı izledi.

Erdoğan 'Parasını biz verdik' demişti. Maça geldi...
16px
24px
01.11.2017 19:25
ABONE OLgoogle

Vodafone Park'taki mücadeleyi tribünden takip eden Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı, stada gelişinde Beşiktaş Kulübü Başkanı Fikret Orman ve yönetim kurulu üyesi Umut Güner karşıladı.

Müsabakayı ayrıca 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak da izledi.  Erdoğan'ın yanında AKP MYK üyesi işadamı Ethem Sancak da vardı.

Saha onların mı, bizim verdiğimiz paralarla yaptılar’

Ampute Futbol Milli Takımı maçı sonrası Erdoğan Beşiktaş’a teşekkür eden Bakan Bak’a ‘Ulan saha onların mı, bizim verdiğimiz paralarla yaptılar’ demişti.

10 Ekim 2017 tarihinde Ampute Futbol Milli Takımı, İngiltere'yi 2-1'li skorla eleyerek Avrupa Şampiyonu oldu. Vodafone Park'ta oynanan maçı yaklaşık 40 bin kişi izlerken maçın ardından Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan ile Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak arasında telefonda ilginç bir diyalog yaşanmıştı.

Takım kaptanı Gazi Osman Çakmak'ın maçın ardından yaptığı açıklamalar üzerine Gençlik ve Spor Bakanı Osman Aşkın Bak aracılığıyla Çakmak ile telefonla görüşen Erdoğan, telefon konuşmasının sonunda Aşkın Bak'a Vodafone Park ile ilgili bir yorumda bulundu.

Osman Aşkın Bak'ın, "Beşiktaş Kulübü'ne de teşekkür ediyoruz. Vodafone Park'ta bizi ağırladılar" ifadesine cevap olarak Erdoğan "Ulan Beşiktaş Kulübü'nün mü saha yahu? Stadı bizim verdiğimiz paralarla yaptılar" ifadesini kullanmıştı

Bu cevabın ardından hoparlörü kapatan Aşkın Bak, kısa bir süre sonra konuşmayı sona erdirdi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde