Erdoğan, Karasu'ya dev yatırım müjdesini verdi: Yok yok...

Erdoğan, Karasu'ya dev yatırım müjdesini verdi: Yok yok...

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan partisinin Sakarya mitinginde dev yatırım müjdesi verdi..

Erdoğan, Karasu'ya dev yatırım müjdesini verdi: Yok yok...
16px
24px
05.06.2018 15:54
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisince Sakarya’da düzenlenen mitingde halka hitap etti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sakarya Karasu'ya yatırımlardan bahsederken, muhalefeti de sadece kendisini eleştirmekle suçladı.

Erdoğan, “Dev bir yatırım var, nedir o? BMC, Karasu’ya geliyor. Tesislerini buraya taşıyor. Dolayısıyla, BMC’de yok yok. Otobüs üretiminden tut, bütün zırhlı taşıyıcılara kadar, savunma sanayinin ürünlerine varıncaya kadar bunlar orada üretilecek. Dolayısıyla bu Karasu, Sakarya’ya istihdam da sağlayacak. Nasıl, iyi mi? Ben size müjde veriyorum. Ama onlar yapmıyor ki. Onlar sadece gelsin, Erdoğan’a çaksın. Ya Erdoğan’a çaksanız bir şey yapamazsınız. Siz vurdukça biz güçleniriz” diye belirtti.

Sakarya'ya Millet Bahçesi müjdesi

Erdoğan, Sakarya'daki eski stadın yerine Millet Bahçesi yapılacağını belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Alacaksınız çoluğunuzu, çocuğunuzu yanınıza hep beraber gidin orada çimlerin üzerinde yuvarlanın. İngiltere'nin Hyde Park'ı varsa bizim de Sakarya'da Millet Bahçemiz var. Yalnız buradan Sayın Başkan'a sesleniyorum, proje çalışmalarının bir an önce başlaması lazım." dedi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde