Erdoğan: Kandil'i bombalıyoruz, başka müjdelerimiz de olacak

Erdoğan: Kandil'i bombalıyoruz, başka müjdelerimiz de olacak

İstanbul Sultangazi'de konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Şu anda Kandil'i bombalıyoruz. Size birkaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak" dedi.

Erdoğan: Kandil'i bombalıyoruz, başka müjdelerimiz de olacak
16px
24px
15.06.2018 15:25
ABONE OLgoogle

Muhalefeti eleştiren Erdoğan, "Başta İnce olmak üzere bunların ağzından terörle mücadele diye bir şey duydunuz mu? Bunların kitabında terörle mücadele yok ama bizde var" ifadesini kullandı.

Sultangazi mitinginde halka seslenen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Suruç'ta yaşanan saldırıya değinerek, "Dün Şanlıurfa milletvekilimiz esnaf ziyareti yapıyorlar ve abisini öldürüyorlar. 'Siz bizim HDP'li olduğumu bilmiyor musunuz' diyor. 'Neden buraya geldiniz' diyor. Olabilirsin HDP'li, neden rahatsız oluyorsun? Biz barış istiyoruz, bunlar lafta 'barış' diyor. Hepsi yalan. Bugüne kadar öldürdükleri insanın sayısı yüzlerce, binlerce" diye konuştu.

Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şöyle:

Bu seçim bu ülkede 81 milyonun huzuru için. O Diyarbakır ne kadar güzel olmuş. Havaalanı yolu 4 giriş, 4 geliş. İstanbul'da böyle yollar yok. Biz bu millete hizmetkar olmaya geldik ve böyle beraber devam edeceğiz.

Unutmayın, hiçbir zaman zulüm ile abad olunmaz. Onun için biz mazlumların yanında yer alacağız, yer almaya devam edeceğiz. Bu oyunu da bozacağız.

'BU ERDOĞAN TÜRK-KÜRT AYRIMI YAPTI MI?'

?Bunların kitabında terörle mücadele yok. Sayın İnce ve diğerleri ne diyor? 'Niye cezaevinde kalsın' diyorlar. Bunların partisi (HDP) bir başka, bu tür cezai konumu olmayan, tutukluluğu veya mahkumiyeti olmayan bir başka adam bulamıyor mu da bunu cumhurbaşkanı adayı olarak çıkarıyor. Dert başka.

Şu ana kadar başta İnce olmak üzere bunların ağzından terörle mücadele diye bir şey duydunuz mu? Niye? Bunların kitabında terörle mücadele yok ama bizde var.

Buradan doğuya sesleniyorum. Bu Erdoğan Türk-Kürt ayrımı yaptı mı? Bu Demirtaş denen zat 7 Haziran olaylarında Diyarbakır'daki kardeşlerimi sokağa döktü mü, 53 Kürt kardeşim öldü mü? Kürt kardeşlerim bu oyuna gelecek misiniz?

'SURİYE'NİN KUZEYİNDE TERÖR KORİDORUNU KALDIRDIK'

Şu anda Kandil'i bombalıyoruz. Size bir kaç gün içerisinde daha başka müjdelerimiz de olacak inşallah. Rabbim Mehmetçiğimize güç, kuvvet versin. Mehmet'imizi korusun Allah'ımız.

Afrin, Cerablus'ta gitmeyin dediler. Gideceğiz dedik, gittik. Şu ana kadar Mehmedimiz ve ÖSO büyük mücadele verdi. Suriye'nin kuzeyinde terör koridorunu kaldırdık.

Bay Muharrem ben başkomutanım, başkomutan.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde