Erdoğan: Ey Trump sen kime yaranmak istiyorsun!

Erdoğan: Ey Trump sen kime yaranmak istiyorsun!

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun. Siyasi liderler karıştırmak için değil barıştırmak için vardır. Trump'ın bu açıklamaları mikser görevi görmektedir. Kusura bakmasın Çarşamba günü İİT dönem başkanı olarak teşkılat üyelerini İstanbul'da toparlayacağız.

Erdoğan: Ey Trump sen kime yaranmak istiyorsun!
16px
24px
07.12.2017 09:31
ABONE OLgoogle

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan ziyaretinden önce Esenboğa Havalimanı'nda Trump'a sert yüklendi. 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Yunanistan'a hareketi öncesinde Esenboğa Havalimanı'nda, taşeron işçilere yönelik düzenlemeyle ilgili kendisine teşekkür için toplanan Hak-İş Konfederasyonu üyelerine hitap etti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bakanlarımız yoğun çalışmalar yaptı, en son birlikte bu çalışmaları değerlendirdik. Son olarak grup toplantımızda karar verdik. Allah mübarek etsin. 900 bin işçi bundan istifade ediyor. Artık benim sonun ne olacak diye bir şey yok. Yeter ki herkes kurallara uysun ve çalışmasını yapsın" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Taşeron işçi düzenlemesi" ile ilgili "Taşeron sorunu artık yoluna koyuldu. Atılacak adımlar planlandı, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, burada yaptığı konuşmada, ABD'nin skandal Kudüs kararına ilişkin şunları kaydetti:

"EY TRUMP SEN KİME YARANMAK İSTİYORSUN"

Tekrar bu konuyu gündeme getirerek sayın Trump'ın neye yaranmak istediğini anlamak mümkün değil. Kudüs Müslümanların Hıristıyanların ve kısmı olarak da Musevilerin ibadetgahı olarak görülmüştür bugüne kadar. Tabii ki bizim ilk kıblemizdir Mescid-i Aksa. Böyle bir adımı atmak dünyada bu bölgeyi ateş çemberinin içine atmaktır. Ey Trump sen ne yapmak istiyorsun. Siyasi liderler karıştırmak için değil barıştırmak için vardır. Trump'ın bu açıklamaları mikser görevi görmektedir. Kusura bakmasın Çarşamba günü İİT dönem başkanı olarak teşkılat üyelerini İstanbul'da toparlayacağız. Telefonlarla görüşmelerimi sürdürüyorum. Hatta Papa ile de görüşme talebim oldu. Onunla da görüşeceğiz. Çünkü burası Hıristıyanların için de önemli. Çünkü bu artık sadece Msülümanların değil adeta insanlığın görevidir. Trump ben güçlüyüm öyleyse haklıyım diyorsa yanılıyor. Haklı olan güçlüdür. Ve burada biz haklıyız. Bu kumpasların arkasında da ne olduğunu son günlerdeki mahkeme sürecinden biliyoruz. Şunda yalan söyledim, bunda yalan söyledim. Şu anda herkesin foyası açık ve net ortaya çıkıyor. Çarşamba günü İslam İşbirliği Teşkilatı İstanbul'da toplanacak ve bir takım etkinliklerimiz olacak."

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde