Erdoğan,''Askerlik sistemi sade hale getirilecek''

Erdoğan,''Askerlik sistemi sade hale getirilecek''

Erdoğan, "Bedelli askerlik tamamen gündemden kalktı diyebilir miyiz?" sorusuna, "Yoo, şu anda terörle bağlantılı biraz da..." yanıtını verdi.

Erdoğan,''Askerlik sistemi sade hale getirilecek''
16px
24px
23.04.2010 20:52
ABONE OLgoogle

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, "Bedelli askerlik tamamen gündemden kalktı diyebilir miyiz?" sorusuna, "Yoo, şu anda terörle bağlantılı biraz da..." yanıtını verdi.

Başbakan Erdoğan, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle, TBMM Başkanı Mehmet Ali Şahin'in verdiği resepsiyonda, Genelkurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ile görüşmesinden sonra Başbakanlık Basın Merkezinden yapılan yazılı açıklamada belirtilen "Askerlik sistemine ilişkin yeni yapısal düzenlemelerin" neler olduğunun sorulması üzerine, şöyle konuştu:

"Şu anda çalışma yapılacak, çok çeşitlilik var. Bunların üzerinde duracaklar ve bunları daha sade bir hale getirmek için çalışma yapılacak. O çalışma neticelendikten sonra açıklama yapılır. Şimdi bu tür açıklamalar tabii bir neticeye kavuşmadan yapılırsa doğru olmaz."

Başbakan Erdoğan, "Bedelli askerlik tamamen gündemden kalktı diyebilir miyiz?" sorusu üzerine, "Yoo, şu anda terörle bağlantılı biraz da..." dedi.

Bir gazetecinin, "Atatürk'ün de başkanlık sistemini istediği yönünde, bugün çocukları kabulünüzde bir diyalog olmuştu..." sözleri üzerine, Erdoğan, "Kiminle öyle bir şey konuştuk?" diye konuştu.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde