Erdinç ile Hande tek celsede boşandı...

Erdinç ile Hande tek celsede boşandı...

Erdinç-Hande Acar çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaşıyordu..

Erdinç ile Hande tek celsede boşandı...
16px
24px
06.05.2010 10:14
ABONE OLgoogle

Erdinç-Hande Acar çiftinin evliliklerinin üzerinde kara bulutlar dolaştığını ekim ayında ilk bu köşede okumuştunuz. Bir ara evliliklerini kurtarır gibi oldular ama maalesef yürümedi! Hoş bazı arkadaşlar halen çiftin barışıp, Miami'ye tatile bile gittiğini yazıyorlar ama yanlış!

Doğrusunu yine benden öğrenin... Medeni iki insan gibi oturup, her konuda anlaşan Hande-Erdinç Acar çifti, 29 Nisan'da Üsküdar Adliyesi'nde tek celsede boşandı. Rakamı bilmiyorum ama Hande Hanım'ın yüklü bir tazminat ile oğlu Aslan'ın velayetini aldığını öğrendim.

YENİ YUVA KURDU

Bir süre önce oğlu Aslan ile evden ayrılıp, annesi Revan Sadıkoğlu'nun yanına taşınan Hande Hanım, Etiler Maya Residance'da daire kiralamıştı. Bir süredir yeni yuvasının dekorasyonu ile uğraşan Hande Demir, boşanmanın ertesi günü de yeni yuvasına taşınmış. Umarım her ikisi de bundan sonraki hayatlarından hep mutlu olur...

Bülent Cankurt/Günaydın

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde