Erdem Başçı Merkez'e geldi: İlk sözü ne oldu

Erdem Başçı Merkez'e geldi: İlk sözü ne oldu

Erdem Başçı, dün Merkez Bankası'na gelmemişti. Bugün Merkez Bankası'na gelen Erdem Başçı gazetecilere ne açıklama yaptı?

Erdem Başçı Merkez'e geldi: İlk sözü ne oldu
16px
24px
27.02.2015 11:31
ABONE OLgoogle
Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, "Sağlık kontrollerimi yaptık, ciddi bir şey yok. Bugün görevimin başındayım. Kamu görevi verildiği sürece en iyi şekilde yapılır" dedi.

Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı'nın görevinin başında bulunduğu, istifa iddiaları ve söylemlerinin gerçek dışı olduğu belirtildi.

Başçı, "Sağlık kontrollerini yaptırdık. Ciddi bir şey yok. Antibiyotik tedavisine başladık. Bugün görevimin başındayım. Kamu görevi verildiği sürece en iyi şekilde yapılır" dedi.

MB'DEN İKİNCİ AÇIKLAMA GELDİ

TCMB Sözcüsü, iddiaların bugün de devam etmesi üzerine "Başkan Başçı görevinin başındadır, iddia ve söylentiler gerçek dışıdır" dedi.  

Sözcü dün de Başçı'nın sağlık kontrolünden geçtiğini ve bugün öğleden sonra görevinin başında olacağını açıklamıştı.  

Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan'ın Çarşamba günü yaptığı konuşmada TCMB'yi ve Başçı'yı sert şekilde eleştirmesinin ardından piyasalarda Başçı'nın istifa edebileceği spekülasyonları TL ve TL cinsi varlıkların satış baskısı altında kalmasına neden oluyor.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde