Enver Ören için ne dediler?

Enver Ören için ne dediler?

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören vefat etti.

Enver Ören için ne dediler?
16px
24px
23.02.2013 12:26
ABONE OLgoogle

Geçirdiği beyin kanaması sebebiyle bir süredir yoğun bakımda tedavi altında bulunan İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Enver Ören (74) vefat etti.

1990 yılında ABD'deki Houston Methodist Hastanesi'nde yapılan operasyonla kız kardeşinden alınan böbrek nakledilen Enver Ören'e, 2006'da Başkent Üniversitesi Hastanesi'nde ikinci böbrek nakli gerçekleştirilmişti.

Ancak ağır tedavi süreci ve üst üste geçirdiği cerrahi operasyonlar sonucu bünyesi zayıf düşen Enver Ören, nükseden sağlık problemleri yüzünden geçtiğimiz ay tekrar hastaneye kaldırılmıştı.

Tüm çabalara rağmen sağlık durumu düzelmeyen, Türkiye'nin ve İhlas Holding ailesinin "Enver Ağabey"i Sayın Enver Ören, dün saat 21:30'da hayata gözlerini yumdu.

Enver Ören'in cenazesi, bugün ikindi namazını müteakip Eyüp Sultan Camii'nde kılınacak cenaze namazının ardından Eyüp Sultan'daki aile kabristanında, çok sevdiği hocası ve kayınpederi, büyük İslam alimi Sayın Hüseyin Hilmi Işık'ın (Kuddisessirruh) yanına defnedilecektir.

TOBB: HİZMETLERİ ASLA UNUTULMAYACAK

İhlas Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ören'in vefatı üzerine başsağlığı  mesajı yayımlayan TOBB Başkanı Rıfat Hisarcıklıoğlu şunları kaydetti “İhlas Holding' Yönetim Kurulu Başkanı, çok değerli işadamı Enver Ören  ağabeyi kaybetmek hepimizi derinden üzdü. Üniversitenin ve akademik hayatın  ardından 1970'lerin başında girdiği basın dünyasına büyük katkıları olan Sayın  Ören, oluşturduğu medya grubu ile hem basınımıza önemli bir renk ve soluk  getirmiş, hem de daima gazetecilik ilkelerini esas alan çizgisi ve çok sayıda  insana istihdam olanağı sağlaması ile gönüllerde saygınlık kazanmıştır. İş  dünyası ve medyamız çok değerli bir ismi kaybetti. Ören'in hizmetleri asla  unutulmayacak. Türk iş dünyası adına, kendisine Yüce Allah'tan rahmet, ailesine,  yakınlarına, medyamıza ve tüm iş alemine başsağlığı diliyorum”

YALÇINTAŞ: TÜRKİYE ONU UNUTMAYACAK

İstanbul Ticaret Odası (İTO) Başkanı Murat  Yalçıntaş da Türkiye'nin, Ören'i unutmayacağını belirtti. Yalçıntaş, “Büyük fedakarlıklarla kurduğu gazeteyi büyütürken, manevi dünyasından  taviz vermeyen Enver Bey, milli ve manevi değerleri her zaman önde tutmuştur.  Öyle ki, şirketlerinde çalıştırdığı binlerce kişi için Enver Ören, patron değil  'Abi' olmuştur. Bu yönüyle, sadece İhlas Ailesi'nin değil, kendisini tanıyan  herkesin gönlünü kazanmıştır" dedi.

 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde