Eniştesine günlük 30 Bin Lira kazanan otoparkı vermiş

Eniştesine günlük 30 Bin Lira kazanan otoparkı vermiş

İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet'in üniversiteyi aile şirketine çevirmesi ile ilgili haber büyük yankı uyandırdı

Eniştesine günlük 30 Bin Lira kazanan otoparkı vermiş
16px
24px
18.09.2014 08:17
ABONE OLgoogle
İstanbul Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Yunus Söylet'in üniversiteyi aile şirketine çevirmesi ile ilgili haber büyük yankı uyandırdı. Habere göre, Rektör Söylet üniversite bünyesindeki kritik birimlerin tamamını yakınlarıyla doldurdu. 

Bir yeğenini kadrolu olmadığı halde üniversiteye ait 47 kantinin koordinatörü yapan Söylet, eniştesini ise günlük en az 20-30 bin TL ciro yapan otoparkların sorumluluğuna getirdi.

Rektör Söylet adına arayan Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Ergün Yolcu, haberi doğrulamakla birlikte yapılan işlemlerin yönetmeliklere uygun olduğunu savundu.

'YÖK'TEN İNCELEME İSTEYECEĞİZ'

Konuyla ilgili geniş bir açıklama göndereceklerini belirten Yolcu, sözkonusu iddiaların soruşturulması için YÖK'ten inceleme isteyeceklerini ifade etti. Yolcu'ya üniversitede yaşanan gelişmelere ilişkin tüm iddiaları titizlikle inceleyeceğimizi, kurum adına ya da şahsen yapılan açıklamalara gazetemizde yer vereceğimizi ilettik.

Mustafa Gürbüz/Aydınlık
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde