Enerji uzmanı olma şansı

Enerji uzmanı olma şansı

Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu (EPDK) sınavla enerji uzman yardımcısı alacak.

Enerji uzmanı olma şansı
16px
24px
16.02.2010 09:34
ABONE OLgoogle

EPDK'nın 15 enerji uzman yardımcısı alacağı sınava ilişkin duyuru, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

EPDK'nın sınava ilişkin duyurusu, Resmi Gazetenin bugünkü sayısında yayımlandı.

Duyuruya göre, EPDK (Muhsin Yazıcıoğlu Caddesi No:51/C Yüzüncüyıl-Ankara), 5-10 Nisan 2010 tarihleri arasında, enerji uzman yardımcılığı giriş sınavı yapacak.

Sınava, ÖSYM tarafından 28-29 Haziran 2008 tarihinde yapılan 2008 Kamu Personel Seçme Sınavı (Lisans) ve 27-28 Haziran 2009 tarihlerinde yapılan 2009 Kamu Personeli Seçme Sınavı (Lisans Düzeyi A Grubu ve Öğretmenlik) KPSSP4 puan türünden 80 ve üzeri puan almak kaydı ile en yüksek puanı alan adaydan başlamak üzere, öğrenim dallarına ayrılan kontenjanın 5 katı aday içerisine girenler katılabilecek. (Öğrenim dalları itibariyle Giriş Sınavına katılma hakkını elde eden en son adayla eşit puan almış adayların tümü giriş sınavına çağrılacak).

 Sınava ayrıca en az dört yıl süreli eğitim veren mühendislik fakülteleri ile mühendis ünvanı veren fakülteler ya da bunlara denkliği Yüksek Öğretim Kurulu tarafından onaylanmış, yabancı okullardan mezun adaylar girebilecek.

Giriş sınavı başvuru tarihleri, 1-22 Mart 2010 olarak belirlendi.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde