Endonezyalı kara büyücü Bush'u 'brokoli' yapacak!

Endonezyalı kara büyücü Bush'u 'brokoli' yapacak!

ABD Başkanı George W. Bush, pazartesi günü ziyaret edeceği Endonezya'dan bir 'brokoli' olarak dönebilir!

Endonezyalı kara büyücü Bush'u 'brokoli' yapacak!
16px
24px
17.11.2006 07:35
ABONE OLgoogle

Endonezyalı ünlü kara büyücü Ki Gengeng Pamungkas, Bush'a kara büyü yaptı. Pamungkas, büyü için bir karga, bir yılan ve bir keçi kurban etti. Bunların dondurulmuş kanını brokoli ve şekerkamışıyla karıştırdı.

Yüzünü karışıma buladıktan sonra büyüsünü yapan Pamungkas, "Kehanetim Bush'u brokoliye dönüştürecek, ziyareti sırasında kendini kötü hissedecek, adamları paranoyak olup başkanlarının saldırıya uğradığını sanacak. Ardından şiddetli yağmurlar yağacak, şimşekler çakacak" dedi. Büyücü, Endonezyalılara has kara büyü yabancılara işlemediği için, Bush'a bir Haiti büyüsü yaptığını açıkladı. Tutup tutmayacağını soran gazeteciye de "Endonezya'daki beyaz adamlara bu büyüden yaptım, hepsi öldü" yanıtını verdi. Bush, Vietnam'a geçmeden önce uğrayacağı Bogor kentinde yaklaşık beş saat kalıp Endonezya Devlet Başkanı Susilo Bambang Yudhoyono ile akşam yemeği yiyecek.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde