En hesaplı konuşma sabit telefonda

En hesaplı konuşma sabit telefonda

Türk Telekom'un ev telefonu kullanımını artırmak için başlattığı bedava konuşma saatleri ve hediye telefon kampanyası büyük ilgi görüyor.

En hesaplı konuşma sabit telefonda
16px
24px
04.09.2011 10:52
ABONE OLgoogle

Şirket, köylere ve GAP bölgesinde bulunan illere özel olarak "GAP Avantaj" ve "Köy Avantaj" tarifeleri de sunuyor. 4 ayda 250 bin kişiye ulaşan bu kampanyalarla vergiler dahil ayda 9,90 lira karşılığında şehir içi 3 bin dakikaya kadar bedava konuşma imkanı tanıyor.

Şehirler arası görüşmeler 12,6 kuruştan, GSM aramaları da vergiler dahil dakikası 15 kuruştan yapılabiliyor. Pakete ait dakikalar bittiğinde şehir içi aramalar 12,6 kuruş olarak ücretlendiriliyor. Yeni ev telefonu abonesi olacak olan müşteriler, 24 ay süresince bu tarifeleri kullanacağını taahhüt etmeleri halinde 50 kişilik telefon rehberi, arayan numarayı gösterme ve 10 cevapsız aramaya kadar kaydetme özellikli Panasonic KX-TG1311 Dect Telefon'a ücretsiz sahip oluyor. Türk Telekom, "Ev Avantaj Akşam" tarifesiyle müşterilerini akşam saat 18.00'den sabah saat 08.00'e kadar ister şehir içi ister şehirler arası her ay 3 bin dakika bedava konuşturuyor. Ayda tüm vergiler dahil 19,90 liradan ücretlendirilen bu tarifeyle evden cep telefonlarını aramanın dakikası tüm vergiler dahil 37 kuruş.

"7'den 7'ye Bedava Kampanyası" ile bu yıl sonuna kadar akşam saat 19.00 ile sabah saat 7.00 arasında şehir içi ve şehirler arası ücretsiz konuşma fırsatı sunuluyor. Tüm müşterilerin yararlanabildikleri kampanyayla ev telefonlarından akşam 19.00'dan sabah 07.00'ye kadar yapılan şehir içi ve şehirler arası aramalar için herhangi bir ücret ödenmiyor. Ev ve iş telefonları bedavaya aranabiliyor. Ev Avantaj 100, 200, 300 ve 600 kapsamında bulunan Türk Telekom müşterileri, Ev Avantaj Her Yöne Kampanyası kapsamında bedava dakikalarıyla cep telefonlarını ve yurtdışını da bedava arayabiliyor." "Ev Avantaj Özgür" tarifesi ise her ay 6 bin dakika şehir içi ve şehirler arası bedava konuşma sunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde