En büyük balığı hangi patron tuttu?

En büyük balığı hangi patron tuttu?

Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, Mustafa Taviloğlu, Can Ekşioğlu, gibi iş dünyasının seçkin isimleri balık tutmak için yarıştı

En büyük balığı hangi patron tuttu?
16px
24px
08.10.2012 13:07
ABONE OLgoogle

Bu yıl altıncı kez 4-7 Ekim tarihleri arasında Alaçatı Port Marina'da düzenlenen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda 300'den fazla balıkçı 70 tekneyle centilmence yarıştı.

      Cem Boyner, Mahmut Özgener, Gökhan Çarmıklı, Can Kestelli, Mustafa Taviloğlu, Can Ekşioğlu, gibi iş dünyasının seçkin isimleri ile Yunanistan, İtalya gibi dünyanın dört bir yanından yarışmacıların katıldığı Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası heyecanlı anlara sahne oldu.

      Sabahın ilk ışıklarıyla avlanmak üzere denize açılan tekneler, 8'er saat süren deniz macerasında kıyıya en büyük ve en fazla balıkla dönmek için yarıştılar.

      Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Gökhan Öğüt konuya ilişkin yaptığı değerlendirmede, Vodafone olarak Türkiye'nin sürdürülebilir kalkınmasına katkıda bulunmak üzere spora da yatırım yaptıklarını belirtti.

      Öğüt, ''Vodafone Türkiye olarak, toplumumuzun yaşam kalitesinin artırılması hedefiyle spora önemli yatırımlar yaparken farklı segmentlerdeki müşterilerimizin ihtiyaç ve beklentilerini de göz önüne alıyoruz. Ülkemizde sportif balıkçılığın en önemli etkinliklerinden ve Avrupa'nın en büyük 3 balıkçılık yarışmasından biri olan Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'na verdiğimiz destekle hem Türk sporuna hem de dünyada çok yaygın olmasına rağmen Türkiye'de henüz gelişmekte olan sportif balıkçılığa katma değer sağlıyoruz. Meraklılarının bu spor dalına ulaşmalarını kolaylaştırıyoruz. Vodafone Red çatısı altında, abonelerimizin beklentilerini karşılayacak ayrıcalıklar sunmaya devam edeceğiz'' ifadelerini kullandı.
     
     Boyner ve Taviloğlu en fazla balığı tuttu
    
     Her yıl artan katılımcı sayısı ile adeta bir festival havasında geçen Vodafone Red Alaçatı Uluslararası Balıkçılık Turnuvası'nda bu yıl, turnuva tarihindeki en büyük balık da tutuldu.

      Yakaladıkları 36 kiloluk balıkla ''June'' ekibi ''En Büyük Balık'' Ödülü'nü LG telefon hediyeleriyle birlikte Vodafone Türkiye Pazarlama Direktörü Fatih Uysal'ın elinden aldılar. 2 bin dolarlık ödülü şehitler için bağışlayan ''June'' ekibi, ''En Fazla Balık'' kategorisindeki üçüncülüğünden kazandığı 1.000 dolarlık ödülü ise sokak hayvanları için bağışladı.

      Cem Boyner ve Mustafa Taviloğlu'nun yarıştığı Uhuru ekibi, ''En Fazla Balık'' Ödülü'nü, ''Yakala Bırak'' Ödülü'nü Rouge ekibi, ''Jüri Özel Ödülü''nü ise Zaya ekibi kazandı. Turnuvada toplam 8 bin 500 dolar para ödülü dağıtıldı.

      Kazananlar, başarılarını Emir Ersoy Projecto Cubano ve DJ Oben Budak'ın müzikleriyle renklenen Vodafone Red Yaşgünü partisinde kutladı.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde