Emre Altuğ iflas etti mi?

Emre Altuğ iflas etti mi?

Pek çok sanatçıyı sahnesine konuk eden Alaçatı'daki mekan müzisyenlere ve çalışanlarına olan borcu nedeniyle kepenk kapattı.

Emre Altuğ iflas etti mi?
16px
24px
20.08.2018 06:04
ABONE OLgoogle

Emre Altuğ'un ortağı olduğu gece kulübü Alaçatı Gazino Sako'nun mali krize girdiği, kapanacağı iddia edilmişti. Bu iddia hakkında Altuğ'un ortağı açıklamada bulundu.

Yeniasır'da yer alan habere göre , konserleri iptal eden ünlü mekan, yaz sonuna kadar da program gerçekleştirmeyeceğinin sinyalini verdi. Popçu Emre Altuğ , Eser Özcan ve Kaan Dağdelen ortaklığında faaliyet gösteren işletme hakkında ilk fire popçu Deha Bilimlier'den geldi.

Bu yaz birkaç kez Sako'da konser veren Deha, kendi Instagram sayfasında konuyla ilgili sorunu dile getiren bir yazı paylaştı.

DİKKAT ÇEKEN İDDİALAR

Bilimlier, "Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış olan mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum!

Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz" diye yazdı.

Zehir zemberek iddialarda bulunan Bilimlier, sayfanın alt kısmına da müzik tesisat sistemi ve otel konaklamalarının da ödenmediğini, halen daha başka sanatçılarla anlaşma yapıldığını, birçok işadamından sponsorluk adı altında para istendiğini not olarak ekledi.

İFLAS İDDİASINA AÇIKLAMA

Emre Altuğ'un ortağı Kaan Dağdelen ''Herkes parasını aldı. Sanatçı maliyetleri fazla diye bazı programları iptal ettik. Bayramda Emre Altuğ, Linet, Yaşar, Erol Evgin konser verecek'' dedi.

"MEKAN SANATÇI AVINA ÇIKMIŞ"

Alaçatı Gazino Sako'da konser veren Deha Bilimlier, Instagram hesabından şöyle bir yazı paylaşmıştı: 
''Verilen sözler tutulmayıp, konser ödemelerini zamanında yatırmayan, Çeşme Alaçatı'da adeta sanatçı avına çıkmış Gazino Sako adlı mekan ile anlaşmamız sona ermiştir! Ben ve benim gibi olup da söyleyemeyen birçok sanatçı dostum adına da bu bilgilendirmeyi yapıyorum! Bu piyasaya çok yeni girdikleri için bu devranın bu şekilde döneceğini zanneden bu işletmeye avukatım aracılığı ile ayrıca hukuki süreç de başlatıyoruz"

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde