Emre 25 bin lira ödedi 3 kilo verdi

Emre 25 bin lira ödedi 3 kilo verdi

Fenerbahçe'nin tecrübeli yıldızı, Cristiano Ronaldo, Ribery, Benzema ve Totti gibi yıldızların gittiği detoks merkezinde 1 hafta kaldı... 8 bin 700 Euro ödedi... Hem yağlarından kurtuldu hem de vucudunu yeniledi

Emre 25 bin lira ödedi 3 kilo verdi
16px
24px
07.07.2014 17:27
ABONE OLgoogle
Emre Belözoğlu'ndan radikal karar... Sezona hazır başlamak isteyen Fenerbahçe'nin tecrübeli futbolcusunun çok özel bir beslenme programı uyguladığı ortaya çıktı.

Sarı-Lacivertli yıldız İtalya'nın kuzeyinde bulunan Bolzano bölgesinde bulunan bir detoks merkezinde kendisine yönelik bir beslenme terapisi uyguladı.

Tatilde kendisine dikkat etmek ve yeni sezona fırtına gibi bir başlangıç yapmak isteyen Emre'ye günlük 750 kalorilik bir diyet programı tatbik edildiği ve Fenerbahçeli oyuncunun 1 haftada 3 kilo verdiği öğrenildi. Emre'nin yanı sıra başta Cristiano Ronaldo, Ribery ve Benzema olmak üzere birçok yıldızın Bolzano bölgesindeki detoks merkezine gelerek burada uygulanan programa katıldığı belirtildi.

İtalya'da da Totti'nin yanı sıra birçok yıldızın buranın gediklisi olduğu öne sürüldü. Detoks merkezinde organlara yönelik dekotsun yanı sıra vücudun toksitlerden arınması ve düzensiz yaşam ile yeme alışkanlıklarına karşı vücudun temizlenmesi için özel kür tatbik ediliyor. Emre'nin 7 günlük uygulamada kaldığı suit odaya 5600 Euro, detoks programına da 3100 Euro olmak üzere toplam 8700 Euro (25 bin lira) ödedi. Hem yağlardan kurtuldu hem de vücudunu yeniledi. 

BİLİMSEL METOTLARA AĞIRLIK VERİLDİ

Emre'ye 3 kilo verdiren bu merkezde uygulanan yöntemler ana hatlarıyla şöyle: 1-Doğal bitkisel bazlı gıdalardan oluşan diyet detoksu, 2- Vücut kompozisyonunu değerlendirme, 3-Bio-enerjik check-up, 4-Kemik yoğunluğunu değerlendirme, 5- Tendon kas masajı, 6- Enerji noktalarının uyarılması, 7- Hücresel rezonans tedavi, 8- Phyto-çamur tedavisi, 9-Hydrojet, 10-Hydro aroma. 

ÜNLÜLERİN MERKEZİ!

İtalya'nın kuzeyindeki Bolzano bölgesindeki Palace Merano Otel'in ünlü müşterileri var... Otelde yer alan Espace Henri Chenot Detoks Merkezi'ne Cristiano Ronaldo, Benzema, Ribery ve Totti gibi yıldızlar sık sık gidiyor. Merano Otel'de detoks, diyet programları ve terapi uygulanıyor. Futbolcuların daha çok rabet gösterdiği yerin fiyatları da bir hayli uçuk. 

Fiyatları el yakıyor!

Otel'in oda fiyatarı ise kişi başı 250 Euro'dan başlıyor. Suit odalarda kişi başı konaklama günlük 450-900 Euro arasında değişiyor. OTEL'in şuanki en lüks odalarının geceliği ise bin 500 Euro'ya kadar çıkıyor... En düşük detoks programı ise 3 bin 850 Euro. Kemik, kas, ölçümü dahil VİP hizmet veriliyor. 
Takvim
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde