Emniyette bir gecede 500 tayin

Emniyette bir gecede 500 tayin

İçişleri Bakanı Ala’nın talimatıyla Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir gecede 500 polisin daha görev yeri değişti

Emniyette bir gecede 500 tayin
16px
24px
16.01.2014 05:47
ABONE OLgoogle

Büyük Rüşvet ve Yolsuzluk Operasyonu’nun ardından Emniyet’te başlayan görevden almalar ve yer değiştirmeler tüm hızıyla devam ediyor.

17 Aralık’ta başlayan Rüşvet ve Yolsuzluk operasyonunun ardından Ankara’da Emniyet Müdür Yardımcısı görevine getirilen 3 müdür yeniden görevden alındı. Başta KOM daire olmak üzere Emniyet Genel Müdürlüğü’nde bir gecede 500 kişinin yeri değiştirildi. Polis ve sivil memurlar, nerede görevlendirildiklerini öğrenmek isteyince bilgisayarlar aşırı yüklenme nedeniyle kilitlendi.

KOM DAİREDEN ŞUBE MÜDÜRLERİ GİTTİ

EGM’de dün geceyarısı kararıyla KOM Daire Başkanlığı’nda Şube Müdürleri Mikail Uçak, Serkan Gürkan, Nadir Koçak, Tarkan Şahin, Adem Şahin ve İsmail Çakır görevden alındı. Başta KOM olmak üzere Asayiş, Personel, Güvenlik Daireler olmak üzere 500’e yakın şube müdürü, amir, memurun görev yeri değiştirildi.

ANKARA EMNİYETİ’NDE MÜDÜR YARDIMCILARI GÖNDERİLDİ

Ankara Emniyet Müdürlüğü’nde ise 6 Emniyet Müdür Yardımcısı görevden alındı. Görevden alınan 3 Emniyet Müdür Yardımcısı 17 Aralık Operasyonu’nun hemen ardından göreve getirilmişti. Ankara Emniyet Müdür Yardımcıları Arif Canlı, Hasan Karaca, İbrahim Çapan, İbrahim Pala, Savaş Demirel ve İsmail Özyardımcı görevden alınarak Elmadağ’daki polis okuluna gönderildi.

EL KAİDE OPERASYONU’NDA 22 ŞÜPHELİ SORGUDA

Öte yandan Van Cumhuriyet Başsavcılığı’nın talimatıyla Van merkezli Adana, Gaziantep, İstanbul, Kilis ve Kayseri’de El Kaide örgütüne yönelik yapılan operasyonda gözaltına alınan 22 şüphelinin Van Emniyet Müdürlüğü’ndeki sorguları sürüyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde