Emlak medyasının hedefindeki patron

Emlak medyasının hedefindeki patron

Emlak haber portallarından ayrımcılık yapan EYG Gayrimenkul'ün patronu Ömer Faruk Çelik'e sert tepki!

Emlak medyasının hedefindeki patron
16px
24px
29.05.2015 14:54
ABONE OLgoogle
Emlak sektörüne yön veren, gelişmesine büyük katkı sağlayan tüketiciyle İnşaat firmaları arasında köprü vazifesi gören Emlak Haber portalları, reklam veren vermeyen ayrımı yapılmaksızın, en başta inşaat firmaları olmak üzere, ajansların da sektörel anlamda her bültenini karşılıksız, menfaatsiz haber olarak görmekte, attıkları her adımı dahi haber yapmaktan üşenmemektedir.

Ancak emlak haber portalları haksızca ayrımcılığa uğramaktadır. EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş patronu Ömer Faruk Çelik'in 27 Mayıs günü Team iletişim aracılığıyla organize ettiği son toplantı emlak haber portalları arasında yaptığı ayrımcılık yapması tepkilere neden oldu.

Toplantıda özellikle bir kişi gözyaşı döktürecek kadar incitilmiştir. Toplantı salonunda koltuklar boş kalırken, kapı önünde bekletilen arkadaşımıza kartvizitinde ne yazarsa yazsın içeri alınmaması son derece talihsiz ve yanlış bir uygulamadır. Başta EYG Gayrimenkul Portföy Yönetimi A.Ş. firması ve PR Ajanslığını yürüten Team İletişim çalışanlarını ve buna benzer davranış gösteren inşaat firmalarını bu uygulamalarından dolayı şiddetle kınıyoruz.

 Arkadaşlarımızın  uğradığı davranış şekli  bizlerin de EYG Gayrimenkul ve PR  Ajansına  yönelik tepki vermemize  neden olmuştur.
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde