Emlak Konut merakla beklenen kampanyasını açıkladı

Emlak Konut merakla beklenen kampanyasını açıkladı

Emlak Konut sektörü canlandırma amacıyla tasarladığı projenin detaylarını açıkladı

Emlak Konut merakla beklenen kampanyasını açıkladı
16px
24px
28.07.2016 07:41
ABONE OLgoogle
Emlak Konut GYO gayrimenkul piyasasındaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları artırmak için 30 farklı projede kampanya düzenlediğini duyurdu.

Şirket KAP'a yaptığı açıklamada, gelir paylaşımlı projelerde satışları peşin (banka kredisi dahil) ya da kısa vadeli senetlerle yaptığını hatırlatarak, "Ancak son dönemde yaşamış olduğumuz gelişmelerden sonra piyasadaki bekleme eğilimini kırmak ve satışları artırmak için ve bu süreçte yüklenicilerimizin nakit akımlarına pozitif katkı yapabilmek için kampanya düzenlenmiştir" denildi.

Buna göre Emlak Konut GYO, 30 farklı projesinde yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar vade ve vadeye TÜFE artış uygulaması; ya da yüzde 20 peşinat, 120 aya kadar vade, aylık yüzde 0.7 vade farkı uygulaması ile satış yapacak.

Bu satışlarda peşinat ve ilk 12 aylık taksit tutarından Emlak Konut kendi payını almayarak tahsilatın tamamını yüklenicinin proje hesabına aktaracak.

Onüçüncü aydan sonraki tüm vadeli alacaklar Emlak Konut'a kalacak ve bu vadeli alacaklar yüklenicilerin Emlak Konut'a olan taahhüdünden düşülecek. Bunun maksimum limiti yüklenicilerin Emlak Konut'a taahhüt ettikleri şirket payı toplam gelirinin yüzde 20'si olacak
E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde