Emiyetin haberi yok... Nevşin Mengü’nün kardeşini kim darp etti?

Emiyetin haberi yok... Nevşin Mengü’nün kardeşini kim darp etti?

Gazeteci Nevşin Mengü'nün avukat kardeşi Burak Mengü sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada gözaltına alındığını açıkladı.

Emiyetin haberi yok... Nevşin Mengü’nün kardeşini kim darp etti?
16px
24px
17.03.2018 13:33
ABONE OLgoogle

Gazeteci Nevşin Mengü'nün avukat kardeşi Burak Mengü İstanbul'da gözaltına alındığı iddia etti. Kendilerini sivil polis olarak tanıtan bazı kişilerin kimlik göstermeden kendisini zorla araca bindirdiğini savunan avukat Şahin yaptığı açıklamada ise "Beni boş bir araziye bıraktılar. Darp edildim" dedi. Emniyet güçleri ise gözaltı iddiasını doğrulamadı. İşte garip olayın detayları....

Gazeteci Nevşin Mengü’nün kardeşi, CHP’li hukukçu Şahin Mengü’nün de oğlu olan Avukat Burak Mengü İstanbul’da gözaltına alındığını duyurdu.

?ref_src=twsrc%5Etfw">17 Mart 2018

Gözaltına alındığını sosyal medya hesabından duyuran Avukat Mengü “Polis kimliği gösterilmeden gözaltı kararı gösterilmeden sivil ekiplerce gözaltına alındım. Nereye diyorum kimse söylemiyor.
Kim aldı bilmiyorum neden aldı onu da bilmiyorum.” dedi. 

Nevşin Mengü de “Biz de konuyu araştırıyoruz. Şu an Anadolu Yakasında gözaltına alınmış” diye konuştu.

Attığın twetten yaklaşık bir saat sonra Sözcü’ye konuşan Avukat Burak Mengü, “Beni araçta dövüp Ümraniye Dudullu’da boş bir araziye bıraktılar” dedi. Avukat Mengü konuyla ilgili daha fazla açıklama yapamayacağını söyledi. Burak Mengü “Suç duyurusunda bulunmayacak mısınız?” sorusuna ise yanıt vermedi.

EMNİYET’İN HABERİ YOK!

Sözcü’nün ulaştığı Emniyet güçleri ise Avukat Burak Mengü’ye yönelik bir soruşturma olmadığını, bilgileri dahilinde böyle bir gözaltı işleminin de gerçekleşmediğini söylediler.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde