Emin Hitay, ünlü Japon şirketi alıyor

Emin Hitay, ünlü Japon şirketi alıyor

Hitay Holding, Japon Fujitsu'ya ait Fujitsu Technology Solutions Bilişim Limited Şirketi’ni devralacak.

Emin Hitay, ünlü Japon şirketi alıyor
16px
24px
22.07.2020 16:08
ABONE OLgoogle

Hitay Holding’e ait Teknoser Bilgisayar, Japon devine ait Fujitsu Technology Solutions Bilişim Limited Şirketi’ni devralmak için Rekabet Kurumu'na başvurdu.

Dünyanın en büyük teknoloji şirketlerinden Fujitsu'nun Türkiye'deki şirketini Hitay Holding alıyor. Hitay Holding'e ait Teknoser Bilgisayar, Japon devine ait Fujitsu Technology Solutions Bilişim Limited Şirketi'ni devralacak ve firmanın tek kontrolünü üstlenecek. 

Taraflar, devir işlemleri için Rekabet Kurumu'na başvurdu. Başvuruda, “Fujitsu Technology Solutions Bilişim Limited Şirketi'nin tek kontrolünün Teknoser Bilgisayar Teknik Hizmetler Sanayi ve Dış Ticaret A.Ş. tarafından devralınması.” denildi.

BANKALARLA ÇALIŞIYOR

1988 yılında kurulan Teknoser, Türkiye'nin değişik bölgelerinde 76 noktada hizmet veriyor. 800'den fazla çalışanı olan Teknoser, Türkiye bilgi ve iletişim teknolojileri pazarında önde gelen sistem entegrasyon ve saha hizmetleri firmalarından biri olarak biliniyor.

Türkiye’nin en büyük bankalarına POS terminalleri saha kuruluş, eğitim, arıza-bakım ve onarım hizmetleri veren Türk şirketinin, 750 bin adedin üzerinde marka bağımsız POS terminali ve 1.2 milyonu aşkın POS uygulaması bulunuyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde