Emekli emniyet mensupları danışmanlık veriyor

Emekli emniyet mensupları danışmanlık veriyor

Dünyada bir ilke imza atan Security Assist, güvenlik risklerini ortadan kaldırmak ve yaşanmış mağduriyetlerde destek vermek amacıyla 7 gün 24 saat danışmanlık veya refakat hizmeti sunuyor.

Emekli emniyet mensupları danışmanlık veriyor
16px
24px
25.04.2019 10:56
ABONE OLgoogle

Yönetim kadrosu emekli emniyet görevlilerinden, askerlerden ve özel harekâtçılardan oluşan Security Assist, dünyada bir ilke imza atarak Türkiye’nin her ilinde telefon ya da mobil uygulama üzerinden tek bir bildirimle güvenlik risklerini ortadan kaldırmak ya da yaşanmış mağduriyetlerde destek vermek üzere refakat ediyor. Refakatçi gerekmeyen durumlarda ise, Security Assist üyeleri uzman kadrodan telefonla danışmanlık hizmeti de alabiliyorlar.

Yesugay Aksakal: ”İçiniz rahat olsun”

Modern toplumlarda gittikçe yalnızlaşan insanların kendilerini daha fazla güvensiz hissettiğini vurgulayan Security Assist Yönetim Kurulu Başkanı Yesugay Aksakal, bilgi birikimi ve tecrübesi en üst seviyesinde emekli olan güvenlik güçlerinden tüm Türkiye’de yaklaşık 500 kişilik bir istihdamla acil ve riskli durumlarda vatandaşın güvenlik danışmanlığı veya refakat ihtiyacını çözümlediklerini dile getiriyor.

Yesugay Aksakal, yılda 850 TL karşılığında Security Assist sistemine üye olanlara kadına karşı şiddetten, çocukların maruz kalacağı risklere, kişisel veya aile güvenliğine, acil ve tehlikeli kriz durumlara kadar birçok farklı konuda ihtiyaca göre danışmanlık, destek, refakat, yönlendirme ve bilgilendirme hizmeti verdiklerini belirtiyor. Aksakal, sisteme kaydolanların artık yalnız olmadığını hırsızlık, dolandırıcılık, trafik kazaları ve şiddet içeren durumlara karşı içlerinin rahat olması gerektiğini sözlerine ekliyor.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde