Elon Musk’ın annesi Maye Musk, tatil için Bodrum’da

Elon Musk’ın annesi Maye Musk, tatil için Bodrum’da

Amerika'nın en büyük teknoloji firmalarının başında gelen Tesla'nın CEO'su Elon Musk'ın annesi Antalya'ya geldi.

Elon Musk’ın annesi Maye Musk, tatil için Bodrum’da
16px
24px
25.08.2019 18:03
ABONE OLgoogle

Bodrum'a tatile genel Maye Musk'ın oldukça mutlu olduğu gözlerden kaçmadı. Maye Musk, iş konusunda görüşmeler de yapacağı öğrenildi.

Elon Musk'un annesi Maye Musk, tatil için tercihini Türkiye'den yana kullandı. Bodrum'ta tatilini sürdüren Musk, Türkiye'ye tatil ve iş için geldi. Elon Musk paylaştı! ABD'de 'Atatürk' aramaları zirve yaptı....

Geçtiğimiz yıl da Elon Musk Türkiye'yi ziyaret etmiş ve Anıtkabir'e gitmesi büyük beğeni toplamıştı.

Hayatını modellikle sürdüren ve 70 yaşında olmasına rağmen oğlu Elon Musk'tan daha büyük bir üne sahip olan Maye Musk, tatil için ülkemizi tercih eden ünlülerden biri oldu.

Bodrum'u çok beğenen Musk, 3 çocuk ve 10 torun sahibi. Kısa süre sonra yine Bodrum'a gelerek daha uzun süreli bir tail yapacağı öğrenildi.

Dünyanın En Meşhur Modellerinden Biri

Çocukluk yaşlarından itibaren modellik yapan Maye Musk, dünyanın en tanınan yüzlerinden biri. 70 yaşında olmasına rağmen geçen sene dünyanın en büyük modellik ajanslarından biri olan IMG ile sözleşme imzalayarak gençlere taş çıkarttı.

Maye Musk şu an Bodrum'da bulunan Swissotel Resort Bodrum Beach'te tatilini sürdürüyor. Hem tatil için hem de iş için burada bulunan Maye Musk, uluslararası bir otel zincirinin çekimleri için ülkemizde.

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde