Elite World'den Van için örnek çalışma

Elite World'den Van için örnek çalışma

Elite World Otelleri, İstanbul’da mevcut 4 ve 5 yıldızlı otellerinden sonra 3. otelini Van’da açıyor.

Elite World'den Van için örnek çalışma
16px
24px
24.08.2011 15:23
ABONE OLgoogle

Van’ın yeni yüzü ve en büyük oteli olarak tasarlanan 5 yıldızlı 460 yatak kapasiteli Elite World Van Hotel,  Şubat 2012 yılında hizmete girecek.

Yapımına başlanan otel teknoloji ve konforun tüm ayrıntılarını birleştiren toplam 230 odadan oluşacak.

Otel, en yeni teknik ekipman ile donatılacak 500 m2 lik Balo salonunun yanı sıra 6 adet  salonu ile toplam 1200 kişilik toplantı kapasitesine sahip olacak.

35 milyon dolar yatırımla gerçekleşecek Otel, zincirin Doğu ve Güneydoğu yatırımlarının ilki olacak. 

VANLI ÖĞRENCİLER İSTANBUL'DA EĞİTİLİYOR

Elite World Otelleri, Van 100. Yıl Üniversitesi ile ortak bir çalışma başlattı. Üniversite’nin “Turizm Otelcilik Meslek Yüksek Okulu”’nun başarılı öğrencilerinden 30 öğrenci İstanbul’a getirildi ve Elite World İstanbul Otel’de iş başı ve hızlandırılmış mesleki İngilizce eğitimi veriliyor. 

150 kişiyi istihdam edecek otelde eğitimler devam edecek ve eğitimlerini tamamlayan öğrenciler otel açıldıktan sonra Van’da Satış ve Pazarlama, Mali İşler , İnsan Kaynakları, Önbüro , Sağlık Kulübü, Yiyecek ve İçecek, Güvenlik ve  Housekeeping Departmanlarında görev alacaklar. 

Uzun zamandır fizibilite çalışmasını yürüten Elite Turizm Yatırım A.Ş. yetkilileri, buralara yapılacak otel yatırımlarının önemli bir eksiklik olan “kaliteli konaklama” ihtiyacını gidereceğini ve bölgeye önemli bir istihdam sağlayacağını belirttiler. 

E-Bülten Aboneliği
İş, Ekonomi ve Cemiyet hayatının özel gündemi Patronlar Dünyası'nda... Günlük E-Bülten'imize abone olun, Patronlar Dünyası ayrıcalıklarını yaşayın.
Patronlar Dünyası ile Bir Adım Önde